Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Wow, nem is láttam még az avatárod, jó lett.
Nem próbáltam, de annyi csevegő szolgáltatás van, nem tűnik nagy számnak ez. Aki eddig más platformot használt, most ezen hír hallatára nem hiszem, hogy hirtelen átvált BBM-re az egyéb megoldásokról ha chatelni akar. Ezért nem látom értelmét.
-
iMaverick
addikt
Nem-nem! A kolléga csak arra utalt, (így kipróbálás nélkül) hogy létezik (több platformra is) jelenleg több és jobban elterjedt ilyen csevegő progi, mint ez...
Mondjuk én nem vagyok híve ezeknek, de Skype regisztrációm nekem is van...
(#17) jilian:
Most ha meg kell adnom egy email címet, akkor mi van? Spam áradat zúdul be a Beérkezett mappába? Nem vágom, mi a baj? Azért nem a bankkártyám pin kódját kérik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest