Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Sajnos ezeket én is átéltem már, tényleg bosszantó.
A kedvencem az volt, amikor nyitás előtt 5-10 perccel már konkrétan verték az ajtót és nem voltak képesek megérteni, hogy nyitás előtt nem adhatok el semmit, mert adott esetben megbüntethetnek. Nem őt, engem!
Ja, hogy az őt nem érdekli? Akkor engem miért érdekeljen az, hogy ő siet?Amúgy ha valaki nagyon unatkozik, akkor látogassa meg az óbudai Ironclad szaküzletet... Na ami ott van attól még a mai napig felidegesítem magam. Van egy nyitvatartási idejük, de gyakorlatilag csak azért van kirakva, mert kötelező.
Volt hogy 6 egymást követő alkalommal akartam vásárolni, de egyszersem voltak nyitva.
Van egy papír az ablakban, hogy ha nincsenek nyitva akkor ezt és ezt a számot hívjam fel. Persze egyszer sem vették fel...
Szeptember elején még mindíg ki volt ragasztva az augusztus 20.-ai ünnepi nyitvatartás... 😡
És nem hanyagságból, csak egész egyszerűen basztak azóta kinyitni.
Az eladó flegma stílusáról már nem is beszélek.
Én érezzem magam megtisztelve, hogy elkölthetek náluk egy szaros melós kesztyűre 10e Ft-ot...Minden tiszteletem a Tiéd, hogy ezeket napi szinten át kell élned és még nem vagy semmilyen tudatmódosító rabja! 😉
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak egy kis segédletet ahhoz, hogy hogyan vásároljunk személyesen a valós életben....
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest