Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MuNy3Z

csendes tag

válasz Deme #9 üzenetére

Ugyanígy jártam én is. Decemberben a két ünnep között küldtem vissza egy 13.000 Ft értékű ruhát, amit meg is kaptak. aztán 2 hét elteltével felkerestem őket, hogy mikor utalnak?! Aztán jöttek a sablon email-ek, hogy az intézkedésükig kérik a türelmem, ezután többszöri email és telefonbeszélgetés után se mentem semmire, mert az ügyfélszolgálatos az állítja, hogy ők is sürgették már a pénzügyeseket, akik állítólag szintén külsős cég, de így sem történt semmi. De vagyunk egy páran: http://homar.blog.hu/2017/02/21/a_brands_hu_penzugyesei_nem_utalnak_es_valaszolni_se_nagyon_valaszolnak ,így biztos vagyok benne, hogy aki nem megy a pénze után, az bizony nem fogja vissza kapni, úgyhogy első körben jelentem a fogyasztóvédelemnek, aztán a rendőrségen is feljelentést teszek.

• Bélamargit

újonc

válasz Deme #9 üzenetére

Szia !

Sajnos én is így jártam 2016 december elején vásároltam tőlük. Ebből 20 000 forintnyi árut el sem küldtek, és és a mai napig csak tízezer forintot kaptam vissza. A 30 000 forintnyi árut amit postán küldtem vissza nekik, arról már le is mondtam szerintem soha többé nem fogom látni azt a pénzt.Már többször írtam nekik és telefonon is hívtam de sajnos semmi eredmény. Már fogyasztóvédelem is fenyegetőztem de ettől sem ijednek meg. Sőt szerintem már le is tiltottak mert már nem is jön vissza az automata válasz sem.Valószínűleg tényleg felnyomom őket a fogyasztóvédelemnél.
    A fogyasztóvédelmen kívül még annyit tudok csinálni hogy amilyen fórumon csak tudom mindenhol leírom ezt a sztorit és hogy soha senki ne vásároljon ettől a büdös Brands.hu-tól :( Tolvaj banda ....

Új hozzászólás Aktív témák