Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én 69-es évjáratú vagyok, és kiskoromban fehér telek voltak. jellemzően a téli iskolai szünetben mindig valami havas dolgot csináltunk, mert volt hó. sokszor már november legvégén megjött az első hó, gyakran a télapó is fehér volt, és valamikor februárban olvadt el.
egyszer egy dec. 24-i estén vastag ónos eső esett, másnapra több centi vastag jég fagyott mindenre. az utcán korcsolyáztak az egész faluban.
akkor még volt három tavasz ünnepe vagy forradalmi ifjúsági napok, ki hogy hívta, március 15-én még átmeneti kabátban mentünk ünnepelni. ma már átmeneti kabátom sincs, minek...
hát ilyen lett a mediterrán éghajlat, amibe kerültünk. ez van, ha éppen egy jégkorszak végén élsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest