- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Respect nagyon pöpec lett.
-
bvvitya
aktív tag
Hatalmas UP
Iszonyatosan szép és ötletes megoldás.
Minden tiszteletem a Tied -
aveos
tag
Végig néztem és olvastam a munka folyamatot, teljes mértékben lenyűgöztél, csak gratulálni tudok hozzá és a helyezésedért!
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #124 üzenetére
Szia
Még kicsit várnod kell rá, egyéb dolgok miatt nem volt még időm nekikezdeni a gép újrafestésének/fényezésének. A csiszolást csak kézzel fogom elvégezni, géppel nagyon vigyázni kellene, hogy ne kapjon bele a felületbe még nagyobb hibákat generálva. Lényegében csak a festési hibákat kell eltüntetnem, ami megfolyásból és a festékbe beletapadt bogarak, virágszirmok nyomainak kiszedését jelenti majd.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #122 üzenetére
Szia
Köszönöm
A festéssel/lakkozással nem vagyok megelégedve, így hamarosan újra festem/lakkozom, és van pár módosítás, javítás amit még el fogok végezni rajta. Ha elkészül lesz majd egy részletesebb a készítést bemutató írás is a címlapra több mint 300db képpel -
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon jól néz ki a helyén!
Szép munka! -
csabi112
Modder
Ötletes gép lett! Örülök, hogy ismét találkoztunk és élőben is láthattam a művedet.
Köszönjük a blogot! -
Gyufaaa
veterán
Durva! Gratula! Korrektül megcsináltad és Grat a helyezéshez is!
-
Destructo
senior tag
Eszméletlen király lett! Gratulálok!
-
Bari
Modder
Frissítve!!
Végre helyére került a masina
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #113 üzenetére
Tervekből sosincs hiány
Csak a kivitelezésükhöz szükséges szabadidőből
A billentyűzet munkái még nagyon az elején járnak. Egyedül a kábele készült el, annak a fa részeit már csak lakkozni kell, de azt majd a vázának részével együtt tervezem.
A gombok készítésére már kitaláltam a technológiai lépéseket, bízom benne, hogy sikerül mindent úgy elkészítenem, hogy tervezem és méltó párja lesz a faegérnek. De előtte magának a billentyűzetnek kell a burkolatot elkészíteni.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #111 üzenetére
Köszönöm
Jelenleg az egyéb elmaradt dolgaimat próbálom bepótolni nem túl sok sikerrel. Ha ezeken túl leszek akkor végre megcsinálom a monitorpc-hez a hangszóró tartó konzolokat. Aztán egyszer csak eljutok majd addig hogy folytassam a fa billentyűzet készítését. Terv van rengeteg csak a rá fordítható szabadidővel állok erősen hadilábon.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Minden elismerésem a kész műnek és a helyezésnek is lehet örülni!
Mi a következő terv? Olyan nincs, hogy nincs! -
rupyb563
tag
Hó - ez batár jóó lett : le a kalappal
-
Alpi9
csendes tag
La a kalappal előtted, gratulálok!
-
Bari
Modder
válasz
geprombolo #106 üzenetére
Köszönöm
Örülök hogy tetszik amit csinálok. -
geprombolo
őstag
Hát mindenképpen megérdemled a díjat, ennyi munkát beletenni egy gépbe...
Brutál jól néz ki, látszik, hogy értesz a fához és szereted is. Minden elismerésem a Tiéd! -
Bari
Modder
válasz
OutsideR #104 üzenetére
Köszönöm
Péntek este eléggé kivoltam, mikor láttam, hogy a reggel festett festék egy csomó helyen megfolyt, és még meg sem száradt rendesen. Nem kellett volna azt a hígítós festéket ráfújni még péntek reggel, azzal jól elcsesztem a felületet, még ma reggel is lehetett érezni a gép felől, hogy szaga van. Most pihentetem 1-2 hetet, addig teljesen kiszárad az a festék és újra fel fogom csiszolni a felületeket, hogy a hibákat eltüntessem, és újra festem/lakkozom. Most már nem kellesz kapkodni vele.
Sajnálom hogy nem találkoztunk személyesen, de majd összehozzuk. -
OutsideR
aktív tag
-
Bari
Modder
Végre kipihentem a sorozatos éjszakázásokból fakadó kialvatlanságot így jutott némi idő a blog frissítésére.
Köszönöm Mindenkinek aki végigkövette a gép készítését
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest