- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Respect nagyon pöpec lett.
-
bvvitya
aktív tag
Hatalmas UP
Iszonyatosan szép és ötletes megoldás.
Minden tiszteletem a Tied -
aveos
tag
Végig néztem és olvastam a munka folyamatot, teljes mértékben lenyűgöztél, csak gratulálni tudok hozzá és a helyezésedért!
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #124 üzenetére
Szia
Még kicsit várnod kell rá, egyéb dolgok miatt nem volt még időm nekikezdeni a gép újrafestésének/fényezésének. A csiszolást csak kézzel fogom elvégezni, géppel nagyon vigyázni kellene, hogy ne kapjon bele a felületbe még nagyobb hibákat generálva. Lényegében csak a festési hibákat kell eltüntetnem, ami megfolyásból és a festékbe beletapadt bogarak, virágszirmok nyomainak kiszedését jelenti majd.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #122 üzenetére
Szia
Köszönöm
A festéssel/lakkozással nem vagyok megelégedve, így hamarosan újra festem/lakkozom, és van pár módosítás, javítás amit még el fogok végezni rajta. Ha elkészül lesz majd egy részletesebb a készítést bemutató írás is a címlapra több mint 300db képpel -
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon jól néz ki a helyén!
Szép munka! -
csabi112
Modder
Ötletes gép lett! Örülök, hogy ismét találkoztunk és élőben is láthattam a művedet.
Köszönjük a blogot! -
Gyufaaa
veterán
Durva! Gratula! Korrektül megcsináltad és Grat a helyezéshez is!
-
Destructo
senior tag
Eszméletlen király lett! Gratulálok!
-
Bari
Modder
Frissítve!!
Végre helyére került a masina
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #113 üzenetére
Tervekből sosincs hiány
Csak a kivitelezésükhöz szükséges szabadidőből
A billentyűzet munkái még nagyon az elején járnak. Egyedül a kábele készült el, annak a fa részeit már csak lakkozni kell, de azt majd a vázának részével együtt tervezem.
A gombok készítésére már kitaláltam a technológiai lépéseket, bízom benne, hogy sikerül mindent úgy elkészítenem, hogy tervezem és méltó párja lesz a faegérnek. De előtte magának a billentyűzetnek kell a burkolatot elkészíteni.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #111 üzenetére
Köszönöm
Jelenleg az egyéb elmaradt dolgaimat próbálom bepótolni nem túl sok sikerrel. Ha ezeken túl leszek akkor végre megcsinálom a monitorpc-hez a hangszóró tartó konzolokat. Aztán egyszer csak eljutok majd addig hogy folytassam a fa billentyűzet készítését. Terv van rengeteg csak a rá fordítható szabadidővel állok erősen hadilábon.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Minden elismerésem a kész műnek és a helyezésnek is lehet örülni!
Mi a következő terv? Olyan nincs, hogy nincs! -
rupyb563
tag
Hó - ez batár jóó lett : le a kalappal
-
Alpi9
csendes tag
La a kalappal előtted, gratulálok!
-
Bari
Modder
válasz
geprombolo #106 üzenetére
Köszönöm
Örülök hogy tetszik amit csinálok. -
geprombolo
őstag
Hát mindenképpen megérdemled a díjat, ennyi munkát beletenni egy gépbe...
Brutál jól néz ki, látszik, hogy értesz a fához és szereted is. Minden elismerésem a Tiéd! -
Bari
Modder
válasz
OutsideR #104 üzenetére
Köszönöm
Péntek este eléggé kivoltam, mikor láttam, hogy a reggel festett festék egy csomó helyen megfolyt, és még meg sem száradt rendesen. Nem kellett volna azt a hígítós festéket ráfújni még péntek reggel, azzal jól elcsesztem a felületet, még ma reggel is lehetett érezni a gép felől, hogy szaga van. Most pihentetem 1-2 hetet, addig teljesen kiszárad az a festék és újra fel fogom csiszolni a felületeket, hogy a hibákat eltüntessem, és újra festem/lakkozom. Most már nem kellesz kapkodni vele.
Sajnálom hogy nem találkoztunk személyesen, de majd összehozzuk. -
OutsideR
aktív tag
-
Bari
Modder
Végre kipihentem a sorozatos éjszakázásokból fakadó kialvatlanságot így jutott némi idő a blog frissítésére.
Köszönöm Mindenkinek aki végigkövette a gép készítését
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest