Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szia
Még kicsit várnod kell rá, egyéb dolgok miatt nem volt még időm nekikezdeni a gép újrafestésének/fényezésének. A csiszolást csak kézzel fogom elvégezni, géppel nagyon vigyázni kellene, hogy ne kapjon bele a felületbe még nagyobb hibákat generálva. Lényegében csak a festési hibákat kell eltüntetnem, ami megfolyásból és a festékbe beletapadt bogarak, virágszirmok nyomainak kiszedését jelenti majd.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szia
Köszönöm

A festéssel/lakkozással nem vagyok megelégedve, így hamarosan újra festem/lakkozom, és van pár módosítás, javítás amit még el fogok végezni rajta. Ha elkészül lesz majd egy részletesebb a készítést bemutató írás is a címlapra több mint 300db képpel
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Tervekből sosincs hiány
Csak a kivitelezésükhöz szükséges szabadidőből 
A billentyűzet munkái még nagyon az elején járnak. Egyedül a kábele készült el, annak a fa részeit már csak lakkozni kell, de azt majd a vázának részével együtt tervezem.
A gombok készítésére már kitaláltam a technológiai lépéseket, bízom benne, hogy sikerül mindent úgy elkészítenem, hogy tervezem és méltó párja lesz a faegérnek
. De előtte magának a billentyűzetnek kell a burkolatot elkészíteni. -
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Köszönöm

Jelenleg az egyéb elmaradt dolgaimat próbálom bepótolni nem túl sok sikerrel. Ha ezeken túl leszek akkor végre megcsinálom a monitorpc-hez a hangszóró tartó konzolokat. Aztán egyszer csak eljutok majd addig hogy folytassam a fa billentyűzet készítését. Terv van rengeteg csak a rá fordítható szabadidővel állok erősen hadilábon.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szia
Köszönöm
Örülök hogy tetszik, a következő lépések már a festés előkészületei illetve a festés lesznek.
Sata kábel rövidítése nem volt problémás. Kicsit macerásabb megblankolni, könnyű az adat erek szigetelését elvágni. Oda kell figyelni, hogy az árnyékolás utólag is meglegyen. Kis kézügyesség kérdése. -
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Köszönöm

Ha minden jól megy a napokban lesz újabb frissítés, és a jövőhét vége felé, csütörtök péntek tájban is még egy. Elvileg a hétvégén jelenik majd meg a címlapos írás a részletesebb leírással a készítéséről. -
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Köszönöm

Hát időnként akad amit újra kell tervezni. Általában készítek 3D-s tervet cad-ben de most csak nekikezdtem, és akkor még nem voltak méretek az egybeépített monitorokról, mert az a rész még nem volt kész, aztán mikor a monitorok össze lettek építve már nem volt kedvem rajzolgatni inkább dolgoztam. A terv fejben megvan, csak pontos méretek nincsenek, ebből kifolyólag vannak néha kisebb újratervezések, mert az adott helyre nem vagy nem úgy fér el ahogy gondoltam, vagy jön menet közben egy újabb ötlet amit megvalósítok és az felborítja a korábbi elképzeléseket méret terén.Ha minden jól megy a hétvégén lesz újabb frissítés.
#43 HookR: Köszönöm, örülök hogy tetszik.

-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére

Sajnos kisebb komplikációk merültek fel, a már elkészült talp darabok egy részét újra kell készítenem, de remélem hétvégén sikerül frissíteni a bejegyzést.
Három monitor helyileg nem fér már el az adott helyen ahova ez a gép készül, a kettő is már bajosan, így nem is volt még tervben sem.
Köszönöm

-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szia
Köszi az érdeklődést. A frissítést az elmúlt hétvégére terveztem, de sok minden közbejött és nem haladtam úgy ahogy terveztem. Jelenleg a talpon dolgozok, amint elkészül lesz frissítés. A mikorra nem tudok konkrét választ adni, de remélhetőleg a héten.
Köszi.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Köszönöm

A hardverek (12V-os táp, paneltáp, alaplap, ssd, hdd) hátul a perforált lemezre lesznek felrögzítve, és készül borításként egy burkolat szintén perforált lemezből. Ha a talp teljesen elkészül már az lesz soron.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szeretném minél hamarabb, az elsődleges cél március vége lenne, de majd kiderül, hogy addigra minden eltervezett része elkészül e, most minden szabadidőmet erre áldozom, szerencsére a család jól tűri, hogy kevesebbet lát
. A lényegesebb haladásokról ebben a bejegyzésben is beszámolok, de amint kész a mod, küldöm is be az írást róla, a jelenlegi állapotig már a szöveg is megírva, eddig 77db képet tartalmaz. Az eddigi képkészítési szokásaimat figyelembe véve kb 150+ kép várható 
(#13) TESCO-Zsömle: Gondolkoztam az lcd panelok megvagdalásán is, mármint az összetartó keretén, de elvetettem, mert nem tudtam volna megfelelően összerögzíteni a panel+fényterelő fóliák rétegeit, így mindössze 5mm-t sikerült nyerni csak, 20mm-es lett a két panel képe közötti távolság.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Köszönöm

A monitorok kerete 10mm-es mdf lapokból készült, a legelső rétegbe be van süllyesztve a monitor, így a kijelző elé csak egy kb 2mm-es anyag nyúlik csak be. Ha teljesen elkészült lesz róla egy részletes, az építését bemutató írás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest