- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
Hát, atya... le a kalappal! Ismét "csak" profi munka. Mint az SMD paneljeid... Respect!
-
MasterHUn
senior tag
Azt ................... Hát én majdnem ....................... Gratulálok! Gyönyörű igényes munka!
-
vinibali
őstag
SN0001
-
Eastman
addikt
Igen, igen. Onnan találtam ide.
A faberakással (intarziával) nagy fába vágtad a fejszéd. ...illetve kis fába, vagy mi. Úgyis érted amit akarok mondani.
Magasra tetted a lécet. Gondolom az egérnél szerzett tapasztalatok a billentyűzet kialakításában sokat segítenek majd.
Szép és hasznos dolog amivel foglalkozol.
-
Bari
Modder
Köszönöm
Már nekikezdtem a fa billentyűzetnek is
-
Eastman
addikt
Csak most találtam rá a bejegyzésedre és a munkádra. Gratulálok, szép alkotás!
Üdv: Eastman
-
DarkByte
addikt
Besza-behu!
Gratulálok!
-
Crystalheart
őstag
Az első 100 ezret érő hazai egér, amit láttam.
Nagyon jó lett! És utólag is grat a győzelemhez, abszolút megérdemelted.
(Ha egyszer valaha neobarokk faburkolatot kellene csinálni a számítógépemnek, egy antik faművessel együtt téged is megkereslek.
)
-
Bari
Modder
hcl, kovy79: Köszönöm
-
kovy79
őstag
Én is csak most olvastam.
Hatalmas vagy Bari, mint mindig! -
Amikor aktuális volt, nem láttam... de nagyon nagy meló, grat!
-
bladegery
senior tag
Elképesztő mennyi energia lett belefektetve, csak gratulálni tudok hozzá, elképesztő.
-
leslie_smith
aktív tag
Nagyon jó a koncepciód.Tetszenek ezek a fa tárgyak!
-
Bari
Modder
Köszönöm
megtisztelő a véleményetek.
Köszönöm mindenkinek aki a fa egérre adta le a szavazatát -
zrubi
senior tag
Bari, ez hihetetlenül jó lett!
Gratula!
Szavazat ment..
-
hoffman_
nagyúr
Eszméletlen vagy, nem tudok betelni az egereddel
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Dominó85 #151 üzenetére
eszembe jutott erről egy nem régi hír, ahol a japán pali bőrrel bevont billentyűzetet gyártott. limitált példányszám, vitatható ízlésűeknek tetsző színű bőr, 200 dodó.
van létjogosultságuk pár száz darabos tételben az ilyeneknek.
lehet, hogy érdemes lenne horror áron, kis szériában, pár darabot, sorszámozva, egyedi változtatásokkal készíteni. sznobknak, gyüjtőknek.
2-3-400-(x) dolláros áron.
egészen biztos, hogy egy értékesíthető valami, csak jól meg kell "marketingolni".mint ahogy van brillekkel kirakott mobil, stb....
egy kiállítás tökéeltes ugródeszka az ilyennek.
mert az egy dolog, hogy a cm próbált magának némi reklámot találni, de ügyesen, a farvizen evezve, szélárnyékból beelőzve, többet be lehet ebből zsákolni. (az is kérdés, mit írtatok alá...)ebben a faegérben sokkal több lehetőség van, mint egy kiállítási darab....
-
Dominó85
addikt
Hát ez valami fantasztikus lett. Örülök, hogy hazánkban ennyi tényleg tehetséges ember van. Ilyenkor olyan büszke vagyok kicsi és leírt hazánkra. Nagyon szépen köszönöm.
-
BaluC
Modder
Én már az elején láttam, hogy esélyem sem lesz!
De a (kesztyűben) futottak még kategóriába beférek!Viszont, büszke vagyok hogy ilyen nívós csapatban versenyezhettem!
Mindenki kitett magáért!
És külön öröm a számomra, hogy a Hárommuskétásbátor egyike vagyok, aki bele mert vágni rendesen az egérbe ill. annak átalakításába: Bari, Soccer, BaluC -
Bari
Modder
Drága Polesz barátom, akkor csak szorgalmasan vegyed a lottó szelvényeket
#146 Duracellm...: Az oldalsó gomboknak tervben volt másik nyák készítése, de sikerült megoldani nélküle, így maradt az eredeti
.
Köszönöm#148 duc: Köszönöm
, sokan mondták már, hogy a végletekig maximalista vagyok, néha túlzottan is, de valahogy csak együtt élek vele
-
duc
aktív tag
Minden elismerésem a kitartó munkáért! Ritka ez a fajta maximalizmus! Gratula!
-
törölt tag
Annyit dolgoztál vele, hogy legyárthattad volna az elektronikát is.
Számomra 5*
Gratulálok!
-
Polesz
addikt
#128: Polesz: Ehhez az évezred Birkája címhez valami pénzjutalom is jár? ha igen küldöm a számlaszámom
Sajnos ebbe a kis méretbe egy komplett kávéautomatát már nem tudtam belezsúfolni, de majd a kedvedért a következő fa egér tud majd kávét is főzni (napersze
)
Ha nyerek a lottón feltétlenül!
-
Bari
Modder
válasz
OutsideR #143 üzenetére
Az egér valóban elég kicsi, eszembe sem volt valami viszonyítási alappal együtt fotózni, pedig a vágóalátétem másik oldalán a cm-es mérce egész jó lett volna. De sebaj, majd remélhetőleg a PH-s fotózáson tesznek az egerek mellé mércét is
.
Szerk: Szeretném majd megkérni az illetékeseket is, hogy mérlegeljék le a kész egeret, ugyanis teljesen elfeledkeztem róla, így csak a kb 80%-os állapot súlya van meg ami 99g volt a két oldalsó bükk betét a + elektronika és az usb vezeték nélkül.
-
OutsideR
aktív tag
A legszebb az egészben hogy a képeken nem jön át mennyire kicsi az az egér, tehát jóval aprólékosabb munka mint amennyire látszik. Minden elismerésem.
Remélem a képeken amiket majd Rudiék csinálnak lesz valami mérce, a méreteket bemutatandó. -
Bari
Modder
Köszönöm, nagyon megtisztelő a véleményetek
-
jones965
Modder
Bár én is érintett vagyok a versenyzők között, de már korábban megmondtam.
Szakmailag mindenféleképpen!!
-
beefjeez
senior tag
Eszméletlen jó lett!
-
Szerintem a tied a legjobb modding ebben a versenyben.
Nagyon szép munka, gratulálok! -
kiskaktusz
addikt
Eldöntöttem, hogy csak akkor olvasom végig, amikor kész lesz, addig csak a képeket nézegetni és az update kiírások jöttem nézeegteni
Mindig is tátva maradt a szám a munkáid után, de ez.. Nem is találok jelzőt. Gratulálok hozzá!
-
Bari
Modder
válasz
Engineer086 #136 üzenetére
Örülök, hogy ismét találkoztunk és én is megcsodálhattam a Bőregeret
-
Engineer086
Modder
NAh, hazaértem én is az aktív pihenésből és örömmel látom, hogy sok új, pozitív hozzászólást látok a blogodban. Csatlakoznék hozzájuk, élőben sokkal-de sokkal szebb, mint a képeken az egérke
-
Bari
Modder
Ramses07, simsonbetyar: köszönöm
-
simsonbetyar
csendes tag
Végig követve a blogodat arra a döntésre jutottam, hogy te tényleg nem vagy komplett! Benned egy esőember van csak te nem számolsz hanem moddolsz mindenfélét.
Ez az egér brutál k...@ szép lett! Minden elismerésem a tied és remélem te nyersz!
Azért mielőtt megköveznek a többiek munkája is tetszik, de mivel faipari végzettségem van tudom, hogy ezt nagyon aprólékos és idegtépő meló megépíteni mint ahogy le is írtad.
Na szóval gratulálok a végeredményhez és csak így tovább! -
Ramses07
Modder
Minden elismerésem!!
Ez valami eszméletlen jó lett. Most néztem csak meg a végleges képeket!!
-
Bari
Modder
Köszönöm Mindenkinek az elismerő szavakat
#121 OutsideR: Mióta itt jártál újabb repedéseket véltem felfedezni a plafonon, annyiszor lefejelted
Ha máshol is lejön a vakolat jöhetsz segíteni kijavítani
#123 shaft72: Nem látta még egér módosítást ami hasonlót csinált volna, mint az én általam készített kapcsolás ami az egér dpi értékét leddel visszajelezze, ezért jó ötletnek tűnt a megépítése. Tudomásom szerint a DCMM-en ki lesznek állítva de erről az illetékesek többet tudnak majd mondani.
#125 szab.tam: igen, a gyárihoz nagyon hasonló formát alakítottam ki fából, a cél hogy ha nem is 100%-ban de a lehető legtöbb egyezés legyen az eredeti műanyag burkolattal. Ez méretben és formában nem mindenhol sikerült, pl az eredeti doboz műanyag átlátszó részébe épphogy befér a faegér, ha még nyers formában kipróbálom ezen is lehetett volna javítani
Én sosem voltam teljesen komplett#128: Polesz: Ehhez az évezred Birkája címhez valami pénzjutalom is jár? ha igen küldöm a számlaszámom
Sajnos ebbe a kis méretbe egy komplett kávéautomatát már nem tudtam belezsúfolni, de majd a kedvedért a következő fa egér
tudmajd kávét is főzni (napersze)
#129 DJ. Ru$y: A szavazás nem kötelező
de akkor elveszted az esélyed, hogy megnyerd valamelyik nyereményt, amit a szavazók között sorsolnak ki
.
#130 Soccer-Tv: Köszönöm
#131 Dany007: Az akácnak lakkozva gyönyörű színe van, főleg az erezete miatt, e miatt is döntöttem a 'sima' lakkozás mellett, kár lett volna eltakarni ezt a szép színt egy páccal. Örülök hogy lakkozva is elnyerte tetszésedet
-
Dany007
veterán
Fa**a lett nagyon! Az a lakkozás tényleg jót tett a színének!
-
Soccer-Tv
Modder
Gratulálok nagyon szép lett,minden elismerésem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nagy meccs lesz a Ken Blockos egérrel! Mind a kettő kib*szott jó... mi fogunk szavazni? Nemér...
-
Polesz
addikt
Bari, megkapod tőlem az évezred Birkája kitüntető címet.
Ez az egér valami fantasztikusan sikerült cucc, bár egy valamit nagyon hiányolok! Nem főz kávét!!!
-
m.power
csendes tag
Gratulálok , sok munkád van benne , de a végeredmény nagyon ott van
-
Moddingboy
Modder
Gratulálok Bari! Ez az egér FAntasztikus lett!
-
szab.tam
nagyúr
uhh. én csak most néztem át az elejétől.
mármint fából kifaragtad ugyanazt a formát?
ez kész...(és akkor nekem mondja valaki, hogy elmebeg vagyok?
ezek után ki fogom kérni magamnak...)***
(rakhattál volna rá egy kis karbonfóliát, nehogy kilógja sorból....)
bőregér, faegér. még jó, hogy a mikiegér jogdíjas...
-
zuchy
őstag
Minden elismerésem, la a kalappal megint.
-
shaft72
tag
Na jó, ez a LED-es téma már minden határon túlmegy
Remélem az egérkéitek a külföldi sajtóban is megjelennek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon jól néz ki!
-
OutsideR
aktív tag
Ahogy Bari azt már írta, ma meglátogattuk Engineer086 kolegával, meglesni élőben mégis hol és miket alkot(ott).
Megmondom őszintén én azért nagyobb dologra számítottam. Már ami az egér méretét illeti.
A képeken nem látszik, de az az egér a valóságban meglehetősen kicsi. én bőven a másfélszeresére tippeltem. Így hogy már láttam és jól meg is fogdostam azt kell mondanom le a kalappal, eszméletlen jó lett. Gyönyürű csillogo festés, majdnem mintha gyári lenne. Azért itt-ott látszott egy két apró hiba (miután Bari felhívta a figyelmünket rá, amúgy fel se tűnt volna)
Örülök hogy sikerült élőben látni a kisegeret (Engineer086 egerét is, de az már másik topic)
Még egyszer gratulálok hozzá, mesteri munka.Ja a "csoport"képen én azért széken ülve vicsorgok, mivel magasabb vagyok mint Bari pincéjének a belmagassága, sikerült is párszor megfejelnem ottlétem alatt.
-
vwpolopg
őstag
Eszméletlen komoly cucc... minden tiszteletem a Tiéd, gratula!
-
fkenny
senior tag
Ez már az a kategória amikor nincsenek szavak arra, milyen nagyszerű lett.
Gyönyörű
-
Bari
Modder
Köszönöm mindenkinek
Utolsó UPDATE!
#115 shaft72: Sajnos a Prohardver felirat nem lett 100%-os
, ebben a kis méretben nem volt egyszerű a felirat égetése, a fa erezete könnyen megvezeti az égetőhegyet, viszonyításképen a Prohardver felirat betűi 3mm magasak.
-
hardline
senior tag
Elképesztő! Minden elismerésem!
-
hoffman_
nagyúr
Tiéd a másik pirospont, eszméletlen munka, le a kalappal
Rengeteg munkát feccöltél bele
-
shaft72
tag
Kár, hogy kissé - persze bájosan - bénácska lett a feliratok égetése, de még így is maxi respect és le a kalappal
-
krokk
senior tag
a puffer tartály.....
az elejétől kezdve olvasom és nagyon tetszik az eddigi eredmény
várom már a végsőt én is -
válasz
Engineer086 #111 üzenetére
Ja lol, hirtelen úgy értettem hogy a baj hogy ő lesz kölnben, nem pedig a kiállítás
-
BaluC
Modder
Nagyon igényes munka!
Bárcsak nekem lenne ennyi tudásom / időm / szerszámom
-
Engineer086
Modder
válasz
razorbenke92 #110 üzenetére
Olvasd el a második mondatot is, lekonyul a mosoly az arcodról
-
-
jones965
Modder
válasz
razorbenke92 #106 üzenetére
Augusztus 18.-19.-én nagy valószínűség szerint ki lesznek állítva.
A baj csak az, hogy Kölnben a DCMM-en. -
OutsideR
aktív tag
izé... semmi
-
OutsideR
aktív tag
válasz
razorbenke92 #106 üzenetére
"Valamelyik szervező nem tudja nekem megmondani, hogy esetleg lesz e valami rendezvény amin láthatóak lesznek élőben a cincogók?"
Jó kérdés
-
Szinte érzem a kezemmel azt a finom tapintású fénylő lakkot. Grat hozzá!
Valamelyik szervező nem tudja nekem megmondani, hogy esetleg lesz e valami rendezvény amin láthatóak lesznek élőben a cincogók?
-
OutsideR
aktív tag
Az utolsó képen már nagyon jól néz ki ahogy fénylik.
Szemet gyönyörködtető darab. Gratulálok hozzá.
Mikor lesz már ötödike? -
DJ. Ru$y
nagyúr
Őőő továbbra is szeretnék egy fa egeret... nagyon szép munka!!
5*, így tovább!
-
Bari
Modder
válasz
Engineer086 #100 üzenetére
A végeredményről frissítés vasárnap (08.05) várható de addig is egy kisebb frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest