- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Hoppá, 100. hozzászólás
Nagyon kiváncsi vagyok már a végeredményre!
-
Bari
Modder
Köszönöm mindenkinek
Már megérte elkezdeni
#92 fkenny: Azt hogy jobb szerintem kicsit túlzás. A cm meg csak ne csapkodjon rám
#93 OutsideR: Az a macska nagyon brutál
Én is örülök, hogy a marást választottam, köszönhetően egy kedves barátnak
#94 Polesz: Nem tagadom, az Alpha Centauri-ról jöttem
#96 DJ. Ru$y: Sajnos mostanában akut időhiányban szenvedek, így nem merném elvállalni, egyébként van az a pénz OutsideR szavaival élve. A F'egében eddig kb 90 munkaóra van
.
-
OutsideR
aktív tag
Bizonyára van az a pénz, de szerintem már ettől is elég nehéz szívvel válik meg.
-
Good2881
csendes tag
Nagyon jó lett. Aprólékos kidolgozott munka!
Gratulálok. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Rohadt jó!!
Bari!
Mennyiért vállalsz egy Saitek Cyborg-ot fából? -
Engineer086
Modder
Eszméletlen jó!
-
Polesz
addikt
Most már biztos vagyok benne hogy léteznek az UFO-k! Ne is tiltakozz, téged is ők dobtak le...
-
OutsideR
aktív tag
ÖÖÖ... Izé...
Szerintem ő is ezt nézi
Valóban sokkal szebb lett az új gomb.
Az oldalsó berakások is ütősek lettek, jó hogy az eredeti égetős terv helyett inkább a bemarósat valósítottad meg.
Kíváncsi vagyok a kész eredményre, és sajnálom hogy nem láthatom élőben ezeket az egereket. -
Bari
Modder
Update!!!
-
PrinczA
őstag
Tyűűű, ez a nem kis munka!
Mobiltelefon (Nexus S) burkolatának cseréjét fára vállalod? -
petata
őstag
Maxi riszpekt az úrnak
Egy ilyet megcsinálni... szurkolok neked! -
Spr1nG
tag
Apám!!! Nálam te vagy a befutó... Maximális tisztelet
A pörkölés ellenére is. -
Madn!ght
addikt
Minden elismerésem a Tied!
Gyönyörű munka! -
pomk
őstag
válasz
kriszpontaz #84 üzenetére
+1
-
kriszpontaz
veterán
Minden elismerésem!
Egyszer láttam ilyen egeret egy weboldalon, de soha nem gondoltam volna hogy valakinek van türelme ilyen szinten lemásolni az eredeti egeret, és ilyen kitűnő minőségben!
Ki merem jelenteni hogy ezt a versenyt szerintem Te nyerted meg!Gratulálok a minőségi munkádhoz, követendő példa!
-
Bari
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat
Már ezért megérte nekikezdeni
#79 ng0ofy: A blogban is írtam de írom ide is, az egér még a bükk berakások és a vezetéke nélkül 99g. A mionix egerem amit használok pedig 107g. A teljesen kész lakkozott egeret majd mérlegelem, kíváncsi vagyok én is a végeredményre.
#80 BaluC: Tessék csak szépen befejezni az a kesztyegeret
-
fkenny
senior tag
A mostani frissítés óriási. Nagyon profi. Nálam te vagy a nyerő
Nagyon sokat dob az egéren ez a "berakás" le a kalappal
-
BaluC
Modder
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, mert tényleg remek munkát végeztél
én akkor most hátradőlők és nem folytatom az enyémet, mert nincs értelme
-
ng0ofy
KORREKTOR
Most, hogy megnézem látom, hogy nem is kell meghajolnia az anyagnak a gombokon, így nem fárad el a hajlítgatástól (egy logitech vagy steelseries felépítésű gombot megnéznék akácból vagy tölgyből, hogyan kattintgat vele vki
)
A súlya érdekelne engem is (: Továbbra is nagyon szuper munka!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Húúú hát ez nagyon király lett
Várom a folytatást
-
lujó55
addikt
valami óriási nagy munka!
-
Apika
addikt
Le a kalappal a munkád előtt!
-
copass
veterán
csinálhatnál egy ilyet nekem, brutál jó.
-
Bari
Modder
Örülök, hogy ennyire tetszik Nektek
Már megérte belevágni
.
#70 Dany007: pácolást nem tervezek, az akácnak és a bükknek is nagyon szép színe van lakkozva, így csak több réteg selyemfényű bútorlakkot fog kapni.
#72 ng0ofy: Az eddigi próbák során nem tapasztaltam problémát, az akác rugalmas fa anyag, jelenleg súlyra könnyebb a fa egér a kábel nélkül összeszerelve mint a Mionix Naos 3200-as egerem. A következő frissítésben lesz kép a belső részről is elég közelről, a nagy része ki lett faragva. Ha teljesen elkészül majd lemérlegelem
#73 tDr1v3r: Az egér a jelenleg feltöltött képekkel úgy 80%-os, remélem teljesen elkészülve is elnyeri majd a tetszésed
-
tDr1v3r
veterán
Hát, ez kicseszettjól néz ki...
Ha nem lesz számomra jobban bejövő egerentyű mástól, a szavazatomat borítékolhatja ez a mestermű!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez gyönyörű és nagyon precíz, jó munka! Melóztam sokat asztalosműhelyben, tudom. Az akác nem rossz ötlet
de nem nehéz? Elég rugalmas lesz a kattintgatáshoz?
-
agoka07
senior tag
Ne haragudj meg de ez enyhén kifejezve is cs*szett jó!
-
Dany007
veterán
Csak a képeket nézem és nem tudok szóhoz jutni!
Brutális...!
Már csak valami frankó színű pác kellene rá és mehet is az első helyért! -
D.Va
őstag
Ez azért nem gyenge
-
Bari
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat
Hát tényleg nem egy délutáni projekt, eddig megközelítőleg 70 munkaóra fekszik benne
és még vagy 30 biztosan lesz ha az elképzelt végeredményt el szeretném érni.
#65 jones965: azért várjuk még ki a végét, az egerek többsége még nincs kész
#66 DeltaPower: a következő moddingos projektem a faház befejezése lenne, már ideje lenne folytatni, több mint fél éve hanyagolom idő hiány miatt
.
-
OutsideR
aktív tag
Ez nem egy délutáni project
Mennyi munkaórád van eddig az egérben? -
DeltaPower
addikt
Ez lesz a következő project? [link]
-
jones965
Modder
-
Soccer-Tv
Modder
Bari le a kalappal előted a kitartásodért,mivel nagyon jól tudom micsoda meló ezt megcsinálni.
Nagyon szépen megcsináltad főleg hogy az akác élég macerás anyag.
Gratulálok! -
rudi
nagyúr
Egy csendes húú kiséretében mászom az asztal alá megkeresni az állam. NAGYON szép munka Bari, minden elismerésem! (Azt tudjátok, hogy Barinak minden famunkás tudása önképzésből ered? Semmiféle asztalosi képzésben nem vett részt.)
-
Bari
Modder
Köszönöm Mindenkinek....
Örülök hogy tetszik Nektek
-
Polesz
addikt
Na most dobtam el az agyamat... azt hiszem abból is kifaragtál egy darabot ezzel a frissítéssel
-
shaft72
tag
Ez nem is érdemel mást, csak a jó öreg hasonfetrengő smiley-t
-
zuchy
őstag
Elképesztő, le a kalappal.
-
Moddingboy
Modder
Nagyon szép munka!
-
Ramses07
Modder
Ez valami brutál!! Én konkrétan sokkot kaptam!!
Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy ki viszi a trófeát
Viccet félre téve, elismerésem!!
Csodás munkát végeztél!!
-
OutsideR
aktív tag
Ez eszméletlen jól néz ki. Gratulálok. Jobbulást az ujjadnak
-
fkenny
senior tag
válasz
Engineer086 #52 üzenetére
Hát igen, a mai frissítéstől eláll az ember szava
Gyönyörű munka! Nagyon szép lesz készen
-
fkenny
senior tag
Nagyon jó kis egész lesz. Én nem merném használni, csak a vitrinbe tartanám és gyönyörködnék benne
Le a kalappal előtted !
-
Soccer-Tv
Modder
Nagyon jól megoldottad a problémákat,én is hasonlóan haladok csak fentről lefelé.
A nyák kevés lehetőséget ad de ez nagyon szépen sikerült!
Gratulálok! -
Bari
Modder
válasz
razorbenke92 #48 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a megtisztelő véleményeket
#48 razorbenke92: Eredetileg villamosenergia ipari technikusi szakmám és egy számítógép műszerész van. Az élet rákényszerített, hogy sok mindent magam oldjak meg, így hozzáfogok bármihez aminek nincs köze a gázhoz
. Szerencsére elég jó kézügyességgel és problémamegoldó készséggel látott el a sors, az új dolgok, területek nem szoktak megijeszteni
.
#47 BaluC: Megtisztelő a véleményed
. Nagyon kíváncsi vagyok az általad készített egérre, frissítés a blogban mikor várható?
-
Hát ez valami eszméletlen
Ha nem személyeskedő a kérdés: Neked ilyesmi a szakmád, vagy a moddingok miatt képezted magad ilyen ügyesre a gépeken? Már csak mert az asztali lámpától a spektrum analizátoron át, mindenféle csudaságot látni tőled...
Persze, ha nem egyértelmű, ezek elismerő szavak!Sok sikert a továbbiakban!
-
BaluC
Modder
Hát... még jó, hogy nem választottam a fát. "Kicsivel" ( <- NE hidd el neki, a tied Qrva Jó!!!) jobban néz ki mint amit én megálmodtam!
Bár irigylem a szerszámaidat, és azt hogy tudod is használni őket.
Egy nagyés egy adag
!!!
Mellesleg ugyan ezt terveztem, csak Plexiből. Az "alvázat" és a felső burkolat is plexire cserélni, csak a gombokat áttenni. + ledek. Csak az optika alatti elvékonyítást nem tudtam volna megoldani egy dremellel, kézben, itthon.
Ezért ez kimaradt.
A lényeg, hogy az első helyről kezdek lemondani,
de a második is szép eredmény ilyen konkurenciával
-
Ramses07
Modder
Le a kalappal előtted!!
Nagyon állat lesz
-
hoffman_
nagyúr
Ez nem kispályás, nálam jó vagy
-
zuchy
őstag
Nem semmi, le a kalappal, kíváncsi vagyok milyen lesz a burkolat.
-
jones965
Modder
Apám: besza-behu.
király vagy!Speciel én is fával dolgozom már lassan 2 hete, csak az fenyő, és épület szerkezetet ácsolok. Nevezzük haus modding-nak.
-
FatalEror
addikt
Na ez már munka.
Tudom milyen jó lehetett kivágni azt fa darabot,én pallóból vágtam egyszer formát,szóval nem egyszerű ez a fűrészelgetés,de csak úgy repül az idő közben.De elég termetes fűrészpor mennyiséget termeltél ki.Minden elismerésem. -
Bari
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #36 üzenetére
Ha a ferrit gyűrűre gondolsz, csak kapott egy fa burkolatot a műanyag helyett, a blog elején olvashatsz róla elég részletesen.
#37 petata: Örülök, hogy tetszik
. Az egeret ha elkészült vissza kell küldeni a PH-nak, de ha maradna sem biztos, hogy megválnék tőle, bár lenne az a pénz
#38 Polesz: a műanyag házat meg lehetne csinálni fából is, nem lehetetlen feladat
#39 OutsideR: Örülök, hogy Neked is tetszik
-
Cthulhu Dawn
őstag
Az árnyékolót hogy csináltad meg fából
?
-
Bari
Modder
Update!
-
shaft72
tag
Ez a görgő nagyon beteg lett, a sötétebb esküszöm még jól is áll az egérnek
Így tovább!
-
pomk
őstag
Alig várom a végkifejletet!
-
Soccer-Tv
Modder
Szépen haladsz a munkával kiváncsi vagyok a végeredményre.
-
zuchy
őstag
Ez igen, szép munka, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
-
Moddingboy
Modder
Respect
-
Polesz
addikt
Hát Bari barátom, te nem vagy százas még mindig
Csodálom a család türelmét, meg a te birka türelmed az ilyen moddoláshoz
Na kíváncsian várom mit hozol ki ebből a rágcsálóból
-
Bari
Modder
válasz
Engineer086 #24 üzenetére
Óhajod parancs
, bejegyzés frissítve.
Köszönöm az eddigi kommenteket -
Engineer086
Modder
Az ötlet és a kivitelezés is nagyon tetszik! Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, várom a folytatást
-
XtremLor
őstag
Igaz meg csak a kabel es a csatlakozo van kesz, de nekem tetszik az iranyvonal, jo munkat, varom a folytatast.
-
petata
őstag
Nagyon király ez az ötlet, kíváncsi vagyok milyen lesz a burkolat.
-
Dany007
veterán
Ledeket amúgy terveztek bele? Vagy az már nem trend, túl "gémeres" hatást keltene?
Én most elképzeltem egy olyat, hogy az aljára belehetne építeni kis mini smd ledeket. Hogy ilyen atmoszférikus megvilágítása legyen körbe. Az alján körbe világítana. =) Valahogy így, mint ez a cucc csak az egér alján. Ha van rajta tappancs akkor még talán látszana is : )
Esetleg a gombokat ki lehetne cserélni vékony plexire és élvilágítással azt is megvilágítani egy leddel. Esetleg belemarni valami kis mintát a plexibe és akkor az élébe rakott led csak ott világítana... Úgy, mint itt, csak az egéren... -
pomk
őstag
Szép munka!
Várom a folytatást! -
trojka
csendes tag
szép munka hajrá
-
agoka07
senior tag
Azt a mindenét! Az a fa kiegészítők... le az összes kalappal
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Jó a logó, jó az égetés, ötletes a "harisnya".... ááá folytatást!!
-
jones965
Modder
Gratula Bari!
Sejtettem, hogy a logód felkerül valahova. -
-
BaluC
Modder
Szép munka
Én is gondolkoztam a Fa egéren, de elvetettem mert 99%-ban biztos voltam, hogy lesz egy
Én még csak alapanyag vadászaton vagyok, mert nem moddolhatok (még), de ezt a saját blogomban írom leMister_X igen, a Blog írása kötelező.
Dany007: kisegítem Barit, mert tippelem, hogy erre gondolt.
Én csak ilyet merészeltem: [link] -
Bari
Modder
(#1) Outsider: A többi részére én is kíváncsi vagyok, nincs még eldöntve a kinézete, talán a hétvégén megálmodom.
(#2) Mister_X: Örülök, hogy tetszik a koncepció, ha egyszer elkészül a faház ahhoz is fa burkolatú egér készül, majd egyszer
. A fa anyag adott volt, bükkből csináltam pár bútort és azok maradékából, meg van akácfa anyagom, a hétvégén kapok még tölgy és cseresznye anyagot, ezek valamelyikéből készül majd az új háza. Még nincs eldöntve pontosan milyen lesz. Mivel blogolni kell róla így mindenki fog.
(#3) Dany007: Szívesen nincs mit. A verseny kírásban csak annyi szerepel, hogy működőképes legyen a végeredmény és lehessen használni, minden másban szabad kezet kaptunk
. Köszi, eddig akinek mutattam a képeket tetszett az eredmény, remélem a zsűrizésnél is sikeres lesz
(#4) albert8: Pontosan, sok minden elképzelhető, nálam a műanyag burkolat kukába került. Teljesen új, fából készült burkolatot kap a kis cincogi
-
Dany007
veterán
Tyű el is felejtettem, hogy van ez a verseny! Köszönöm az emlékeztetőt!
Amúgy van valami megszabás, hogy meddig lehet elmenni moddolás területén? Tehát pl akár az egész burkolatot is le lehet cserélni? Vagy az már túlzás?
Amúgy ötletes az elgondolásod. Én biztos nem gondoltam volt rá, hogy a csatlakozó burkolatot lecseréljem ... =/ Látszik nem vagyok modder
Sok sikert! -
Mister_X
nagyúr
Nagyon jó koncepció
Nekem is meg lett volna/meg van a sajátom, de majd egy saját rágcsálón leszek kénytelen kísérletezgetni
A fa az termézetes, az USB csati moddolása nekem nagyon bejön, de én fenyôvel és cseresznyével dolgoztam volna, elôbbivel azért mert puhább, kellemesebb a tapintása, a cseresznye meg igen jól elkülönül tôle, így lehet a designnal játszadozni. Bár nálam a kéz által frekventált helyek bôrt kapnának, mert én használnám is a végeredményt
Minden versenyzô modder fog blogolni?
-
OutsideR
aktív tag
Ez igen!
Nagyon gyári lett a kábel meg a csatlakozó.
Kíváncsi vagyok az egér többi részére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest