- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Én annyiban térnék el a többiek véleményétől, hogy van olyan OKJ-s képzés ami jó és van ami nem. Konkrétabban, van ahol többet kapsz, mint a standard tananyag, van ahol még annyit sem. Érdemes körbenézni, és kérdezősködni, hol tanítanak a legjobban/legtöbbet és oda menni!
A másik, hogy döntsd el, hogy milyen szakmát szeretnél megtanulni. Talán ez a legfontosabb! Ugyanis ha ez nincs meg, mehetsz akár egyetemre is, nem biztos, hogy azt fogod kapni amit szeretnél.
Az OKJ előnye (ha jó suliba mész) hogy segítenek a tanárok. Az egyetem teljesen más, ott max a társaid segítenek megérteni valamit ha haverok vagytok.
Az okj hátránya, hogy ott tényleg az alapokat kapod meg, tovább kell nézelődni a neten és gyakorolni!
Ahogy én látom az alapoknál az egyetem se ad többet, cserébe elhiteti veled, hogy mégis. Az viszont tény, hogy egyetemi papírral könnyebben felvesznek egy kezdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest