Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én annyiban térnék el a többiek véleményétől, hogy van olyan OKJ-s képzés ami jó és van ami nem. Konkrétabban, van ahol többet kapsz, mint a standard tananyag, van ahol még annyit sem. Érdemes körbenézni, és kérdezősködni, hol tanítanak a legjobban/legtöbbet és oda menni!
A másik, hogy döntsd el, hogy milyen szakmát szeretnél megtanulni. Talán ez a legfontosabb! Ugyanis ha ez nincs meg, mehetsz akár egyetemre is, nem biztos, hogy azt fogod kapni amit szeretnél.
Az OKJ előnye (ha jó suliba mész) hogy segítenek a tanárok. Az egyetem teljesen más, ott max a társaid segítenek megérteni valamit ha haverok vagytok.
Az okj hátránya, hogy ott tényleg az alapokat kapod meg, tovább kell nézelődni a neten és gyakorolni!
Ahogy én látom az alapoknál az egyetem se ad többet, cserébe elhiteti veled, hogy mégis. Az viszont tény, hogy egyetemi papírral könnyebben felvesznek egy kezdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation Portal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest