- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Én annyiban térnék el a többiek véleményétől, hogy van olyan OKJ-s képzés ami jó és van ami nem. Konkrétabban, van ahol többet kapsz, mint a standard tananyag, van ahol még annyit sem. Érdemes körbenézni, és kérdezősködni, hol tanítanak a legjobban/legtöbbet és oda menni!
A másik, hogy döntsd el, hogy milyen szakmát szeretnél megtanulni. Talán ez a legfontosabb! Ugyanis ha ez nincs meg, mehetsz akár egyetemre is, nem biztos, hogy azt fogod kapni amit szeretnél.
Az OKJ előnye (ha jó suliba mész) hogy segítenek a tanárok. Az egyetem teljesen más, ott max a társaid segítenek megérteni valamit ha haverok vagytok.
Az okj hátránya, hogy ott tényleg az alapokat kapod meg, tovább kell nézelődni a neten és gyakorolni!
Ahogy én látom az alapoknál az egyetem se ad többet, cserébe elhiteti veled, hogy mégis. Az viszont tény, hogy egyetemi papírral könnyebben felvesznek egy kezdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest