- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Annyit szerintem mindenképpen érdemes leszögezni: az ügyfélszolgálatos is ember, nem egy robot, akinek van vagy lehetősége segíteni, vagy nincs. És ezt most nem az általában vett értelemben használtam. Mire gondolok? Arra, hogy a lehetőségein felül, az a bizonyos ember akihez kapcsolják a hívásod, lehet megértő, segítőkész de lekezelő, nemtörődöm, geci is.
Azért hangsúlyoznám ezt ki, mert a politikai korrektség zászlaja alatt néhányan majdhogynem mártírt csinálnak az ügyfélszolgálatosokból. Pediglen, az "ő is csak egy alkalmazott, korlátozott lehetőségekkel" analógián megindulva, tapasztalataim szerint 10-ből 8, a fentebbi felsorolásból nem éppen a pozitív jelzők közül tesz magáévá az éppen aktuális hívóval szembeni ügyintézés során.
Ezért szeretek újoncokkal beszélni, mert talán kicsit tovább tart, de nem a rutinosságból táplálkozó, megkeseredett, unott ügyfélszolgálatos lekezelő, nemtörődöm, geci hozzáállásával kell megküzdenem. Erre általában a válasz az, hogy hát ő is ember, érthető, hogy így viszonyul. Kérem alássan, én is ember vagyok, aki ugyanúgy nem tehet az adott eszköz, szolgáltatás nem működéséről, mint ahogyan ő sem tehet a lehetőségei korlátozottságáról.
Igen és akkor mit tegyek? Nyomjam fel, köpjem be, hogy engem anyázzon amiért elvesztette az állását, vagy nem kapott bónuszt, esetleg lefokozták? Kinek hiányzik ez és kinek van erre ideje? Mivel mint minden amit csinálunk az életben, szétboncolva, mindig etikai kérdéseket vet fel és oda jutunk, hogy az egész a pénzről szól, a végső konzekvencia, IJ.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest