- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cskamacska
addikt
Az a vicc, hogy szerintem nem is az volt nagy ugrás, hogy mondjuk Silicon Graphics IRIX rendszeréről, vagy más UNIX-okról "korai" Linuxra váltottak. Microsoft a sehunba nem volt CGI körökben amennyire én tudom.
2004-ben így verték a mellüket hivatalos nyilatkozatban, hogy egy teljes film az MS rendszereit használja: Digital Dimension’s “Blade Trinity” Visual Effects Highlight Collaborative Power of Microsoft Technologies (És mint ahogy Agyturbina nagyon helyesen megállapítaná, kimondottan helytelenül írták el a címet. A film címe Blade: Trinity, avagy a Blade filmek harmadik darabja Trinity alcímmel. A "Blade Trinity" már teljesen más filmet, sorozatot kéne jelöljön.
)
Én sokkal jobban meglepődnék, ha egy film 1997-ben DOS, Winows 95, vagy Windows NT alatt készült volna.
De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Eladó Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest