Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Erunosta
tag
Mikor őrült sebességgel lehagynak akkor mindig megjegyzem "Én nem sietek meghalni." Más részről rengetegszer tapasztalom, hogy aki lehagyott mert "szuttyogtam" az a következő kereszteződésben vagy lassabb járműnél utolérem. Szóval kb ugyanott vagyok kevesebb veszélynek kitéve magam és másokat.
Volt egy ismerősöm az meg akkor kezdett el gyorsítani mikor előzni próbálták, hogy akkor nyomja neki az előző, ha már siet. Sokat vitáztam vele a mindenkire veszélyes és felesleges baromságáról. -
MrDerekas
addikt
Ritkán. Bár ez inkább az élet furcsa fintora, semmint igazság

(#2) Ablakos Elég művészire kellene venni a figurát. Van amit csak utalva tűrne meg a nagyérdemű. (Mondjuk úgy még lehet, hogy jobban is ülne/ütne.)
(#4) Carlos Padre Az élet és a húzásai... Nem ismertem azt a történetet. Ezt pedig még a 80'-as évek vége felé írtam (talán hetedikben) nyelvtanórán a füzetem hátuljába, a nagy-nagy odafigyelésem közepette
Meg is lett a jutalmam a tudásszomjat tükröző tekintet teljes hiányáért 
(#5) cinemazealot Ismét

Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest