Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
10 év alatt valoszinüleg elég sokat fog drágulni még a benzin. Hogy most mennyi a 95ös otthon azzal nem vagyok tisztában. Nem élek az országban.
Persze attól is függ mennyit mennek az autóval. Ha keveset akkor tényleg fölösleges. Én nem költenék egy ennyi idős autóra a szükséges karbantartásoknál többet semmi esetre sem.Amúgy nem igazán értem ezen logoutos irás gondolatmenetét. Mit is szeretnél bacsis?
Úgy állsz az autóhoz mint egy számitógéphez.
Ez teljesen más sportág. Vagy csak pénzt szeretnél rá elverni? Mert akkor bólogatós kutyát meg spoiler-szárnyat ajánlanék, fóliázott ablakokkal és go-fast stripe-okkal. 
Ez nem olyan mint egy CPU. Egy autó attól nem lesz használhatatlan, hogy 3 évente nem duplázzuk meg a motorjának a teljesitményét.
A 95ös Nissan Micrám ugyan úgy elvisz Aból Bbe most is mint 8 évvel ezelőtt. -
rup1u5
nagyúr
Mivel még 10 évig szeretnéd használni és gondolom családi autó igy én az ésszerűség jegyében szereltetnék bele gázt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mini PC
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez teljesen más sportág. Vagy csak pénzt szeretnél rá elverni? Mert akkor bólogatós kutyát meg spoiler-szárnyat ajánlanék, fóliázott ablakokkal és go-fast stripe-okkal.