Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog (1)

Nahh srácok!
    Van egy csomó dolog!
    Szóval, asztal hiány:
    Van egy asztalos ismerősöm, szerzek bútorlapokat. Így a meglévő asztalokkal kombinálva kicsit csökentjók a krónikus asztal hiányt.
    Szállás: A Polgármester ígérete szerint lesz, vagy a focipályán, vagy a csarnokban egy külön részen ágyak... Erről még túl sokat nem tudok... Illetve egy 4 személyes vendégházat már tudtam intézni... De úgy néz ki hogy össze fog állni a dolog...
    Ami rossz hír, hogy én a kiállítás előtt csütörtökpéntek dolgozok. Du 5-re fogok érkezni a csarnokba. De majd én úgy csinálom hogy előtte héten már felcuccolok és készülődök, így remélhetőleg szerdán az én részem össsze áll és nektek is a helyeitek, szal csak be kell pakolnotok.
    A csarnok bérleti díját korszerűsítésre fogjuk fordítani, és a maradék hagyományos lámpatestet kicseréljük, így ezzel kb 1kw áramot takarítunk meg a gépeink számára, továbbá a büfét azt tervezem hogy aggregátorra fogom kötni...
    Arra kérnék meg mindenkit, akinek lenne kedve, próbáljon meg keresni 1: Szponzorokat. Így hogy bútorlapokat kell venni, meg az üzemanyag majd az aggregátorba, meg a szállás, meg a korszerűsítés stbstb, csücskös lesz, nem ártana ha még lenne plusz lóvé...
    A másik, hogy kb május végétől már mehetne a reklám... szintén akinek van kedve/ideje bátran keressen olyant aki tudna segíteni reklámozni. Youtuberek Tiktok-erek online újságosok, bármi aki segíthet, és be tudnátok szervezni, az tuti lenne...
    NA így első körben ennyi... Bármi kérdés van zaklassatok nálam azért már kezd tisztulni a kép :)

Új hozzászólás Aktív témák