Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh srácok!
Van egy csomó dolog!
Szóval, asztal hiány:
Van egy asztalos ismerősöm, szerzek bútorlapokat. Így a meglévő asztalokkal kombinálva kicsit csökentjók a krónikus asztal hiányt.
Szállás: A Polgármester ígérete szerint lesz, vagy a focipályán, vagy a csarnokban egy külön részen ágyak... Erről még túl sokat nem tudok... Illetve egy 4 személyes vendégházat már tudtam intézni... De úgy néz ki hogy össze fog állni a dolog...
Ami rossz hír, hogy én a kiállítás előtt csütörtökpéntek dolgozok. Du 5-re fogok érkezni a csarnokba. De majd én úgy csinálom hogy előtte héten már felcuccolok és készülődök, így remélhetőleg szerdán az én részem össsze áll és nektek is a helyeitek, szal csak be kell pakolnotok.
A csarnok bérleti díját korszerűsítésre fogjuk fordítani, és a maradék hagyományos lámpatestet kicseréljük, így ezzel kb 1kw áramot takarítunk meg a gépeink számára, továbbá a büfét azt tervezem hogy aggregátorra fogom kötni...
Arra kérnék meg mindenkit, akinek lenne kedve, próbáljon meg keresni 1: Szponzorokat. Így hogy bútorlapokat kell venni, meg az üzemanyag majd az aggregátorba, meg a szállás, meg a korszerűsítés stbstb, csücskös lesz, nem ártana ha még lenne plusz lóvé...
A másik, hogy kb május végétől már mehetne a reklám... szintén akinek van kedve/ideje bátran keressen olyant aki tudna segíteni reklámozni. Youtuberek Tiktok-erek online újságosok, bármi aki segíthet, és be tudnátok szervezni, az tuti lenne...
NA így első körben ennyi... Bármi kérdés van zaklassatok nálam azért már kezd tisztulni a kép
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest