- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
urak akit érdekel a cikk parancsoljon
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh hát az van urak, hogy a gyorsítás működik mind a filmek terén, mindd az internets tartalmak terén, csak a 2db P3-as CPU annyira gyenge, hogy még hardveres gyorsítás esetén is a CPU a szűk keresztmetszet...
Elkészült végül a teszt, elsőnek egy radeon9800PRO VGA-val moziztam illetve neteztem, utána meg a Radeon HD3850-el és mértem mindegyik esetben a megjelenítés sebességét FPS-ben, és a 3850el gyorsult minden, de a Youtube.-s 720P-s tartalmak megjelenítéséhez még így is kevés a gép.. nya mindegy.... az oldalamra kidobom a tesztet, majd belinkelem ah elkészült, aki kíváncsi majd meglesheti -
bacsis
Közösségépítő
FPS számlálóra gondoltam...
Amúgy most betoltam egy X850XT-t, na most annyi hogy a youtube-n a 420p-s vidi már épp hogy csak megy akadásmentesen a proci 90-95% körül megy, míg a 3850-el 60% körül, a 720p még katasztrófálisabb, mint a 3850-el... a böngészős játékom cirka ugyanúgy megy de ott is 60% helyett 90-95%-ra uggrott a terheltség... tehát elvileg végig működött a dolog, csak a proci még így is ennyrie limitál.. VISZONT! a krómm az about:gpu-nál még mindíg hardveres gyorsításról beszél -
bacsis
Közösségépítő
a VLC sem igazán tud gyorsítani, egyenlőre abba szaggat a legjobban az 1080p
Mindegy a MPC szépen viszi úgy a filmet hogy 60-70% a CPU terheltség.. hoppá már most erősebb a cucc mitn az atom
Mostmég a Zinternettel kéen valamit hekkelnilepucoltam az adobe flash playert és így próbálom meg a krómot...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #22 üzenetére
MEgfontolandó de maradnék a Win7+ RadeonHD3850 kombónál
fent van a króm, csak most kaja van, minnyá írom mire jutottam
-
bacsis
Közösségépítő
most a firefoxxal tesztelek, úgy tűnik itt gyorsabb a hardveres renderelés... most a betűk úgy rajzolódnak ki ahogy írom, na most kikapcsolom a gyorsítást és meglássuk
szerk: most ki van kapcsolva, de a sebesség nem változott, azaz sanszos hogy itt sem működik a dolog, viszont az tuti hogy a firefox 4 gyorsabb az ie9-nél -
bacsis
Közösségépítő
hátőő enyhe sarkítással igen... Próbálom kihasználni a GPU erejét, lássuk van-e értelme...
De egyenlőre nem soka hasznát veszem.. fut az IE9, és tök mindegy hogy be van-e kapcsolva a hardveres gyorsítás vagy nem, ha az egyik ablakba egy netes játék fut a másik ablakba meg írom itt a hsz-emet eléggé csúszik a karakterek "kirajzolása" ezt sem értem hogy miért -
bacsis
Közösségépítő
lepucoltam minden kodeket, most megy szépen a media player classic.. bár ha a pipát kiveszem a dxva meg h.264 meg vc1 elől akkor utána megint bezáródik a progi de mindegy, a vidik km playerbe akadtak mint répa itt meg megy szépen.. szal tuti megy a gyorsítás!
Akkor még a youtube-vel kéne kezdeni valamit -
bacsis
Közösségépítő
11.5 AGP Hotfix tegnap downloadoltam az Ati honlapjáról
a 2 CPU 100%-on megy a vidi meg 1-2FPS-el -
bacsis
Közösségépítő
ezúttal az UP nektek jár
Új hozzászólás Aktív témák
lo Urak!Kénytelen vagyok hozzátok fordulni!Egy cikket szeretnék írni, nem lőném le a poént, de eléggé a szoftverekre...
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Energiaital topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Reklámblokkolók topikja
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest