- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
-
winhate
őstag
Tessek ezt beloni tokeletes lesz a DXVA lejatszas.
Hoki Tecsöved meg felejtos egy kalap xar az egesz mar evek ota.
Nemhogy jobb lenne egyre szarabb es lassabb.
Arra osztonzik az embert hogy mindig vegyen uj gepet legalabb evente. -
szix96
csendes tag
Van egy olyan hogy :Splash player ,ingyenesen le tölthető.
-
bacsis
Közösségépítő
urak akit érdekel a cikk parancsoljon
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh hát az van urak, hogy a gyorsítás működik mind a filmek terén, mindd az internets tartalmak terén, csak a 2db P3-as CPU annyira gyenge, hogy még hardveres gyorsítás esetén is a CPU a szűk keresztmetszet...
Elkészült végül a teszt, elsőnek egy radeon9800PRO VGA-val moziztam illetve neteztem, utána meg a Radeon HD3850-el és mértem mindegyik esetben a megjelenítés sebességét FPS-ben, és a 3850el gyorsult minden, de a Youtube.-s 720P-s tartalmak megjelenítéséhez még így is kevés a gép.. nya mindegy.... az oldalamra kidobom a tesztet, majd belinkelem ah elkészült, aki kíváncsi majd meglesheti -
zoltanz
nagyúr
Elég jó lejátszó még az SMPlayer és a fizetős TMT is.
-
Gézengúz
addikt
Sok szerencsét...
-
bacsis
Közösségépítő
FPS számlálóra gondoltam...
Amúgy most betoltam egy X850XT-t, na most annyi hogy a youtube-n a 420p-s vidi már épp hogy csak megy akadásmentesen a proci 90-95% körül megy, míg a 3850-el 60% körül, a 720p még katasztrófálisabb, mint a 3850-el... a böngészős játékom cirka ugyanúgy megy de ott is 60% helyett 90-95%-ra uggrott a terheltség... tehát elvileg végig működött a dolog, csak a proci még így is ennyrie limitál.. VISZONT! a krómm az about:gpu-nál még mindíg hardveres gyorsításról beszél -
bacsis
Közösségépítő
a VLC sem igazán tud gyorsítani, egyenlőre abba szaggat a legjobban az 1080p
Mindegy a MPC szépen viszi úgy a filmet hogy 60-70% a CPU terheltség.. hoppá már most erősebb a cucc mitn az atom
Mostmég a Zinternettel kéen valamit hekkelnilepucoltam az adobe flash playert és így próbálom meg a krómot...
-
törölt tag
Az MPC-HC-nél, ha ezek a shaderek nincsenek kiszürkítve mint nekem, akkor megy a hw-gyorsítás, sőt tehetsz rá képminőség javítókat ill. effekteket is.
Nálam szürke, mert egy nv7300-as kártya műxik most, de, ha az alaplapi ATI1200-asat aktiválom, akkor már aktív lesz megint.
Nagyon jó a VLC player is, abban is működik minden. (kedvencem az MPC mellett)
Én egyébként semmilyen codeket nem pakolok a win7 alá mégis megy minden.
Az AGP lehet a hunyó.
(A chrome-ban integrálva van a flash player, csak hogy ne akard feltenni neki.) -
bacsis
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #22 üzenetére
MEgfontolandó de maradnék a Win7+ RadeonHD3850 kombónál
fent van a króm, csak most kaja van, minnyá írom mire jutottam
-
FehérHolló
veterán
Lehet, hogy nem vagyok túl konstruktív, de szerintem a legjobb és legolcsóbb módja a hardveres gyorsításnak, ha veszel egy cangát, és elkezded tekerni.
-
bacsis
Közösségépítő
most a firefoxxal tesztelek, úgy tűnik itt gyorsabb a hardveres renderelés... most a betűk úgy rajzolódnak ki ahogy írom, na most kikapcsolom a gyorsítást és meglássuk
szerk: most ki van kapcsolva, de a sebesség nem változott, azaz sanszos hogy itt sem működik a dolog, viszont az tuti hogy a firefox 4 gyorsabb az ie9-nél -
bacsis
Közösségépítő
hátőő enyhe sarkítással igen... Próbálom kihasználni a GPU erejét, lássuk van-e értelme...
De egyenlőre nem soka hasznát veszem.. fut az IE9, és tök mindegy hogy be van-e kapcsolva a hardveres gyorsítás vagy nem, ha az egyik ablakba egy netes játék fut a másik ablakba meg írom itt a hsz-emet eléggé csúszik a karakterek "kirajzolása" ezt sem értem hogy miért -
bacsis
Közösségépítő
lepucoltam minden kodeket, most megy szépen a media player classic.. bár ha a pipát kiveszem a dxva meg h.264 meg vc1 elől akkor utána megint bezáródik a progi de mindegy, a vidik km playerbe akadtak mint répa itt meg megy szépen.. szal tuti megy a gyorsítás!
Akkor még a youtube-vel kéne kezdeni valamit -
Sotho
őstag
Valld be hogy celeron 300-on akarsz hddvdt nézni.
-
bacsis
Közösségépítő
11.5 AGP Hotfix tegnap downloadoltam az Ati honlapjáról
a 2 CPU 100%-on megy a vidi meg 1-2FPS-el -
Oliverda
félisten
"Video hardware acceleration support
Flash Player 10.3 supports hardware-accelerated decoding of H.264 video on Windows and Mac computers with supported hardware and drivers, providing enhanced video performance. For the latest information on supported hardware and drivers, visit the following vendor sites:
AMD/ATI driversAMD/ATI hardware decoding of H.264 video in Flash Player 10.3 is supported on AMD/ATI products with UVD2 with the ATI Catalyst™ Software Suite, starting with version 9.11 for the ATI Radeon™ family of products, and driver release 8.68 for the ATI FirePro™ family of products. Supported GPUs include Radeon HD 4xxx and higher; Mobility Radeon HD 4xxx series and higher; Radeon HD 3xxx and higher; and FirePro V3750, FirePro V7750, FirePro V8700, and FirePro V8750 and higher."
Mennie kellene. Melyik Catalyst van fent?
-
PuMbA
titán
YouTube-on nem fog menni, mert az ATI így döntött:
"ATI Radeon™ HD 4000 and HD 5000 series graphics
ATI Mobility Radeon™ HD 4000 series graphics (and higher)
ATI Radeon™ HD 3000 integrated graphics (and higher)
ATI FirePro™ V3750, V5700, V7750, V8700 and V8750 graphics accelerators (and later)"Gyorsításhoz meg elég egy MPC-HC, kodekeket törölheted.
-
Csak speciális lejátszókkal fog menni a gyorsítás. Youtube-on nem hiszem. De majd jönnek az okosok és megmondják.
Amúgy tudtommal a WMPlayer képes hardveresen gyorsítani. -
bacsis
Közösségépítő
ezúttal az UP nektek jár
Új hozzászólás Aktív témák
lo Urak!Kénytelen vagyok hozzátok fordulni!Egy cikket szeretnék írni, nem lőném le a poént, de eléggé a szoftverekre...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest