Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hm... tegnap mutattam neked a 3,00GHz-es Pentium4-es eredményét. Egyetlen helyen lehetett kapni. Kb. 25e forintért jó áron volt, különben nem vetem volna meg. Pár héttel korábban meg egy 3,4GHz-est vettem hasonló áron. Abból is csak azt az egyet láttam. Esetleg ismertek olyan helyet, ahonnan az efféle ritkaságok olcsóbban is beszerezhetőek?
-
-
proci985
MODERÁTOR
van olyan megoldás, a Thermalright IFX10.
egyébként az első p55ös Foxconn socketek hajlamosak voltak megégni 200Wos fogyasztás felett, szóval a dolog még mindig lehet probléma.
az apróhirdetés pedig megural.
apropó, cikkhez: fogyasztási adat nem lett mérve? kíváncsi vagyok, hogy csak ilyen durván szivárog, vagy a fogyasztása is jóval magasabb e.
-
A 478as P4 Prescott mindig is kazán volt. Nekem van belőle egy példány, máig jól dolgozik, egy Asus Silent Knight hűti, ami nem egy rossz darab, több mint 60 deka vörösréz, de full terhelés alatt nem tudja 65 fok alá levinni, már indulás után BIOSban is 48 fok, pár perc után pedig 48-50 körül stabilizálódik idle állapotban. Úgy látszik az én darabom egy különösen meleg típus. Már kifutó termékként vettem jó rég (miután megszűnt a gyártása, és szórták ki a raktárkészletet), akkor volt 30k. Ezt talán csak a P4 EE tudja felülmúlni, ha tudja.
-
bacsis
Közösségépítő
Arra a hírdetésre visszatérve, az a proci olyanoknak való mint én.. azaz fanatikus megszállot őrült gyűjtőknek
Én látom benne a szépséget igen, annak ellenére hogy a 25k még így is sok, most nem is ez a lényeg.. hanem hogy tényleg ritka és a ritkaságot meg kell fizetni, és aki ilyen hüjje mint én, az meg is fizeti, de nem azért kerül annyiba mert olyan jó -
bacsis
Közösségépítő
válasz
philoxenia #13 üzenetére
talán-talán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hatásos hűtőborda Prescottra:[link] /nekem is volt....
/
-
Fücsök007
őstag
Hát igen, akkor az én procimmal sokáig hideg lenne a fagyálló.
-
eziskamu
addikt
Ááááá, a faxom kivan, amikor lassan már műemlék áron adnak egyes régi cuccokat
Rendben, hogy még egy origi dobozos C64-et, Amigát, vagy valami kőkori MAC-et ami még müxik is, annyiért adnak amennyiért, de pölö egy Prescott mitől olyan nagy szám? Mert a gazdi is drágán vette?
És? Akkor legyen valami különlegessége. Pl hogy garantáltan húzható, szorzómentes, vagy Gróf Bandi saját kezű aláírása van a dobozán, vagy tudomisén. -
zoo8800
veterán
Pedig jó kis procik ezek.
Mostanában is 25e körül mennek az aprón -
eziskamu
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
neem, S478-as P4 amti hajtanék.. 1 mag +HT
Lauda! Hát valami gond tényleg van... az hogy nem kicsit elbaszták a prescottot
Amúgy nincs semmi más baj...szerk: az 5L-es fagyállós tartályban is a jég hamarabb felolvad, mint a Q6600al... a Prescotal 1,53Dmark2001 futtatás után 0fok fölé emelkedik a fagyálló hőmérséklete... míg a Q6600-al 15perc után is még úszkálnak a lőrében a jégdarabok
-
Ott valami mas gond lesz. Ha a quad -3 fokos, hogy lehet 26 fokos a prescott?
-
Nem véletlen, hogy nem vettem Prescottot. A TDP-je is kb ott lehet, mint a négymagos Q6600-nak. Ez amúgy már kétmagos?
-
bacsis
Közösségépítő
Pedig ha még jobban le lenne hűtve, akkor sztem kényelmesen elérném vele az 5gigát
Új hozzászólás Aktív témák
lo Skacok, ki vagyok bukva!Mindenki hogy mondja! úúú ez a Q6600-as Kentsfield magos Quad.. ez aztán kazán, ez aztán de...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest