Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Na az Acer szervíz egy másik történet, én meg velük szívtam be...
Sikerült rossz ROMot rakni egy TravelMate-re, az én hibám, de tanulópénznek vettem, gondoltam annyira nem lehet nehéz a hiba kijavítása. A gép 4-5éves darab 512RAMmal, valami Celeron procival.
A lényeg, hogy a hivalatalos Magyarországi Acer szervíz (tudtom szerint) az EC-CO Kft. a Fillér utcában. Gondoltam, biztos valami jól menő üzlet lesz, komoly szervízzel. Hát nem. Egy panel aljában van két szoba, az elsőben veszik fel a javításra szánt notikat, a másikban javítják őket. A minőség, tisztaság, kellemes küllem nem jellemzi őket.
Mivel tudtam, mi a probléma, írtam a szervíznek még korábban egy mailt, hogy mégis mennyiért, mikorra tudják kijavítani a hibát:
"...Ha jól tudom a probléma megoldható többféleképpen is, például a jelenlegi ROM újraírásával. A kérdésem az, hogy Önök rendelkeznek-e helyszínen az ehhez szükséges felszereléssel, vagy másik ROM chippel?..."
a válasz ez volt:
"A javítás ideje 1-2 napBevizsgálás díj: 3.000,-Ft + Áfa ( előre fizetendő és a javítás költségéből jóváírjuk )"
A bevizsgálási díjat megértem, nekem nem szimpatikus, főleg, hogy közel 4000 Ft, akár a semmiért is. Dehát nem volt mit tenni, azt írták 1-2 nap, hát bevittem, otthagytam, kifizettem a 3810forintot. Pár nap múlva hívnak, hogy na, itt van a laptopom, sajnos nem tudják megcsinálni, mert nincs meg hozzá az eszközük (!!), DE el tudják küldeni a központi szervízbe, ahol 1-2hét alatt megcsinálják 30'000 Ftért!!!! Mert ez alaplaphibának számít, annak pedig az ára egységes!
Mondtam ,hogy nem erről volt szó, de a válasz sajnos az volt, hogy mást nem tudnak tenni. Így hát visszagyalogoltam, és elhoztam a laptopot, amiért 3810Ftot fizettem, és pont semmi nem történt vele.
Ha nem írtam volna meg nekik a pontos hibát, akkor sem tartanám korrektnek 4000Ft felszámolását (akár így van ez a többi cégnél, akár nem), de a félretájékoztatást végképp nem tartom elfogadhatónak.
A dolog messze nem olyan horderejű, mint B-L-A-C-K problémája, csak gondoltam ha már Acer szervízről is van szó, megemlítem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest