Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az más, ha nem a kínaiak mellékelték hozzá a szoftvert "ingyen" ahogy a blaze-t is, akkor azért így már teljesen más kategória. Nem tudom a blaze-el mikor buktak meg, de az én stick-em nincs egy éves, s ahhoz is még blaze-t adtak, 1 serial-t kaptam.
Másoktól kérdezném, hogy aki DVBviewert használ, s használja Recording Service-t, az leírná nekem, hogy ezt egyáltalán hol találom 5.3-asban, mert fogalmam sincs, néztem erről preview videókat stb. de ott nincs, ahol lenni kéne, ilyet találtam, hogy Recording Service Wizard, ez lenne az, mert ez az ablak nem pont úgy néz ki, mint amit a videókban látok? Itt 4 mező van:
1. Select recording service - itt nem tudok semmit sem kiválasztani
2. Szolgáltatás címe, portja - a többi mezőbe pedig nem tudok semmit sem beírni
3. Felhasználónév
4. JelszóHa tudtok rá megoldást, köszönöm. Kodi-val szeretném használni.
-
Mi is új árakat írunk
Egyedüli példa az aprós ár volt, de az valóban nem releváns. Mondjuk én itt az aprón 1500Ft-ért vettem egyet, amivel feladta a tulaj a küzdelmet, de tulképpen új volt, pár órát próbálkozott vele.
Azt sajnos nem tudom hogy itthon melyik bolt árul hivatalos számlával pontosan ilyen tunert. Nagyon nehéz beazonosítani a fantázianevek alapján, az RTL2832U+R820T chipset meg jobbára csak akkor mutatja meg magát ha már rá van dugva a gépre.
Ez amúgy egy kínai szemét, olcsóbbat egyszerűen képtelenség találni. Azért futottál bele te is, meg azért van itt neki külön topicja, mert tömegével árulják, főképp mert tényleg nincsen olcsóbb ennél így ezt ontják, másrészt pedig azért mert egy "bug" miatt használható másra is (software definied radionak).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen TV-t vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest