- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mi a nehéz a telepítésben? hogy mindent ugyan úgy kell, és nem csak egy exére rá kell kattintani?
pontosabban nem ugyan úgy kell, mert van, ami csomagból van, azt a graf. filekezelők is asszem telepítésre ajánlják fel, vannak a forrásban jövők, ahoz már 1 picivel több dolog kell. de nem hinném, hogy egy átlagfelhasználó túl sok forrásban terjedő, de bináris csomagban hozzá nem férhető cuccal találkozik.
én kb. 2x használtam grafikus csomagkezelőt, mert nekem a parancssor sokkal gyorsabb, mivel tudom, mit kell beírni. de aki nem tudja, az is eligazodik a grafikus felületen.
hogy sima userként nem lehet telepíteni? ez nem bug, hanem feature, akinek nem kell belenyúlnia a rendszerbe, az ne nyúljon bele a rendszerbe. pont.
wlan beállítás: ubuntu 8.10 alatt: adta az applet, hogy van wlan, akarok-e csatlakozni. igen. kérdezte az essid-t (mert rejtett), és a titkosítást. utána közölte, hogy csatlakozva van. ez olyan nehéz és bonyolult? aki ezt win alatt egyszerűbben megoldja, az tud valamit.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest