Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz leviske #53 üzenetére

mi a nehéz a telepítésben? hogy mindent ugyan úgy kell, és nem csak egy exére rá kell kattintani?

pontosabban nem ugyan úgy kell, mert van, ami csomagból van, azt a graf. filekezelők is asszem telepítésre ajánlják fel, vannak a forrásban jövők, ahoz már 1 picivel több dolog kell. de nem hinném, hogy egy átlagfelhasználó túl sok forrásban terjedő, de bináris csomagban hozzá nem férhető cuccal találkozik.

én kb. 2x használtam grafikus csomagkezelőt, mert nekem a parancssor sokkal gyorsabb, mivel tudom, mit kell beírni. de aki nem tudja, az is eligazodik a grafikus felületen.

hogy sima userként nem lehet telepíteni? ez nem bug, hanem feature, akinek nem kell belenyúlnia a rendszerbe, az ne nyúljon bele a rendszerbe. pont.

wlan beállítás: ubuntu 8.10 alatt: adta az applet, hogy van wlan, akarok-e csatlakozni. igen. kérdezte az essid-t (mert rejtett), és a titkosítást. utána közölte, hogy csatlakozva van. ez olyan nehéz és bonyolult? aki ezt win alatt egyszerűbben megoldja, az tud valamit.

Aktív témák