- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ne menjünk át linux vs. win flame-be, ha kérhetem. majdnem én is belekeveredtem... de az csúnya lett volna
-
ngabor2
nagyúr
De mivel a felhasználók 90%-a a Windows-hoz szokott
az oroszok épp ezt a 90%-ot akarják lecsökkenteni. ha a diák nem winhez, hanem linuxhoz szokott, akkor a linuxot fogja előnyben részesíteni. és ha az iparban egyre több lesz a linuxhoz értő, van esély, hogy a vezetés azt mondja, hogy kösz, nem kell a win.
a telepítésben meg mi nem baráti abban, hogy nem egyenként kell a gyártók oldalairól, vagy nagy sw-gyűjteményekből összevadászni az n+1 progit, ami n+1-féleképpen települ, felülír, belepiszkál a rendszerbe, hanem egy graf felületen kiválasztod, hogy mit is akarsz feltenni, majd felteszed?
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
mi a nehéz a telepítésben? hogy mindent ugyan úgy kell, és nem csak egy exére rá kell kattintani?
pontosabban nem ugyan úgy kell, mert van, ami csomagból van, azt a graf. filekezelők is asszem telepítésre ajánlják fel, vannak a forrásban jövők, ahoz már 1 picivel több dolog kell. de nem hinném, hogy egy átlagfelhasználó túl sok forrásban terjedő, de bináris csomagban hozzá nem férhető cuccal találkozik.
én kb. 2x használtam grafikus csomagkezelőt, mert nekem a parancssor sokkal gyorsabb, mivel tudom, mit kell beírni. de aki nem tudja, az is eligazodik a grafikus felületen.
hogy sima userként nem lehet telepíteni? ez nem bug, hanem feature, akinek nem kell belenyúlnia a rendszerbe, az ne nyúljon bele a rendszerbe. pont.
wlan beállítás: ubuntu 8.10 alatt: adta az applet, hogy van wlan, akarok-e csatlakozni. igen. kérdezte az essid-t (mert rejtett), és a titkosítást. utána közölte, hogy csatlakozva van. ez olyan nehéz és bonyolult? aki ezt win alatt egyszerűbben megoldja, az tud valamit.
-
ngabor2
nagyúr
hmmm... egy valakit hiányolok a topikból, aki kifejtené, hogy miért is kerül es sokkal többe, és miért hamvába holt kezdeményezés, és úgyis vissza fog menni a win, és az oroszok úgyis könyörögni fognak a májkroszoftnak, és...
rosszmájúság off
hogy on is legyek: várjuk, hogy mekkora lesz a valódi visszhangja, és mekkora lesz a húzóereje. ha bejön, akkor lesz végre egy valódi élő példa. úgyhogy hajrá! amúgy lehet erről a disztróról nem-orosz nyelven olvasni? igaz, hogy kb. 4 évig próbálták nekem tanítani az oroszt, de ellenálltam neki
Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brave
- Battlefield 6
- Metal topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest