- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Aktív témák
-
Depression
veterán
Próbálkoztam vele, de 2 napig azzal szórakoztam, hogy megtalálja a wi-fimet, de egyszerűen képtelen voltam elmenteni a beállításokat. Aztán feladtam, sosem látott netet.
Messze van még a felhasználóbaráttól. Az átlagembert az érdekli, hogy menjen, és nem az, hogy értsen hozzá. A mai világban nem megengedhető, hogy pl. az apám konzolt nyisson meg, és parancsokat gépeljen. Jobb, vagy sem, a windowsban csak OK gombokat kell nyomkodni. ubuntuban egy film lejátszása sem oldható meg alapból.
Én rászántam egy kis időt, de beleuntam, hogy neten keressek megoldást mindenre, nos ezt egy 50 éves személy sosem fogja megtenni.
Majd egy pár év múlva ismét rászánom magam, de messze van még a könnyen használhatótól.
De ha most elkezdenék ált. Iskolában is ezt tanítani, valszeg többen fejlesztenék, és végre foglalkoznának az egyszerűséggel is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest