Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Depression
veterán
Próbálkoztam vele, de 2 napig azzal szórakoztam, hogy megtalálja a wi-fimet, de egyszerűen képtelen voltam elmenteni a beállításokat. Aztán feladtam, sosem látott netet.
Messze van még a felhasználóbaráttól. Az átlagembert az érdekli, hogy menjen, és nem az, hogy értsen hozzá. A mai világban nem megengedhető, hogy pl. az apám konzolt nyisson meg, és parancsokat gépeljen. Jobb, vagy sem, a windowsban csak OK gombokat kell nyomkodni. ubuntuban egy film lejátszása sem oldható meg alapból.
Én rászántam egy kis időt, de beleuntam, hogy neten keressek megoldást mindenre, nos ezt egy 50 éves személy sosem fogja megtenni.
Majd egy pár év múlva ismét rászánom magam, de messze van még a könnyen használhatótól.
De ha most elkezdenék ált. Iskolában is ezt tanítani, valszeg többen fejlesztenék, és végre foglalkoznának az egyszerűséggel is. -
Depression
veterán
Nem értem a vitátokat. Ha a suliban Linux-ot oktatnak, akkor semmi köze ennek az egybites userhez. Megtanítják kezelni és használni, akkor az alapdolgokat mindenki fogja ismerni. A profi beállításokhoz pedig windowsnál sem tud hozzászólni az átlagfelhasználó.
Örültem volna annak, ha nekem is legalább egy félévet rászántak volna a suliban, és legalább tudnám hol kellene elkezdeni.
És igen, a Linux baromira nehéz annak (köztük nekem is), akit nem ismertettek meg vele.
Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi