- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
Depression
veterán
Próbálkoztam vele, de 2 napig azzal szórakoztam, hogy megtalálja a wi-fimet, de egyszerűen képtelen voltam elmenteni a beállításokat. Aztán feladtam, sosem látott netet.
Messze van még a felhasználóbaráttól. Az átlagembert az érdekli, hogy menjen, és nem az, hogy értsen hozzá. A mai világban nem megengedhető, hogy pl. az apám konzolt nyisson meg, és parancsokat gépeljen. Jobb, vagy sem, a windowsban csak OK gombokat kell nyomkodni. ubuntuban egy film lejátszása sem oldható meg alapból.
Én rászántam egy kis időt, de beleuntam, hogy neten keressek megoldást mindenre, nos ezt egy 50 éves személy sosem fogja megtenni.
Majd egy pár év múlva ismét rászánom magam, de messze van még a könnyen használhatótól.
De ha most elkezdenék ált. Iskolában is ezt tanítani, valszeg többen fejlesztenék, és végre foglalkoznának az egyszerűséggel is. -
Depression
veterán
Nem értem a vitátokat. Ha a suliban Linux-ot oktatnak, akkor semmi köze ennek az egybites userhez. Megtanítják kezelni és használni, akkor az alapdolgokat mindenki fogja ismerni. A profi beállításokhoz pedig windowsnál sem tud hozzászólni az átlagfelhasználó.
Örültem volna annak, ha nekem is legalább egy félévet rászántak volna a suliban, és legalább tudnám hol kellene elkezdeni.
És igen, a Linux baromira nehéz annak (köztük nekem is), akit nem ismertettek meg vele.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest