- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Aktív témák
-
moonman
titán
nono, a BSA nem az MS-ből áll, és nem technológia "lopása" ellen van, hanem a licencek lopása ellen. a szabványok követéséről van egy véleményem, egyrészt nem egyértelmű, hogy az a jó szabvány, ami le van írva, vagy az, amit mindenki használ, másrészt az utóbbi időben figyelemre méltó az MS nyíltsága, szinte nincs olyan projektjük, ami zárt.
nem is azt írtam, hogy a Windows-felhasználókat utálod, hanem, hogy a Windows-t. ez persze magánügy, meg nem is tilos, de valahogy sosem láttam olyan linuxost, aki ugyanolyan hangon tud Windows-ról beszélni, mint a saját kedvencéről. rühellem az Apple-t a nyilvánvaló képmutató hazugságaik (mindent ők találnak fel, de amit nem, azt tökéletessé teszik) és szekta-jellege miatt, de az OS X előnyeit - persze fenntartásokkal (saját hardver, stb.) - azért elismerem. linuxostól még nem hallottam, hogy valami Windows-os cuccra azt mondta volna, hogy na igen, ez tényleg jól sikerült. teccikérteni.
és mégegyszer: nincsenek Microsoft részvényeim, de van dobozos Windows-om és Office-om. nem érdekel a politika, ami a céget irányítja, a termékek érdekelnek, mert azok igenis jók.
de persze én sem szándékozom téríteni, úgyhogy a fentieket tessék hangos gondolkodásként venni.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest