- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Csatlakozom, ő legalább érvel... ellentétben egy másik kollégával, aki csak hülyeségeket beszél, érvek nélkül.
moonman: én nem utálom a Windows-felhasználókat, sőt, még csak "téríteni" sem próbálom őket, amíg nem panaszkodnak a Windows-ra. Tudomásul veszem, hogy van, akinek az a jobb, kényelmesebb rendszer, azon egyszerű oknál fogva, hogy egyszerűen nincs affinitása még csak a Google használatára sem, így nem is várható el tőle soha, hogy a Linux használata során felmerülő esetleges problémákat meg tudja oldani.
Én a MS által képviselt dolgokat nem komálom: szabványok követése ohne; eltaposni mindenkit, aki nem az ő csónakjában evezik; monopólium fenntartása bármilyen eszközzel; ha ez a cég lop el valamit, az nem baj, ha az övét lopják, akkor azért létrehozzák a BSA nevű szervezetet...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest