Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm Neked is!
Én manapság Freeroll ügyben a PKR és WPT termekben vagyok, talán az Euro Poker is befigyel majd, csak sajnálom a sok időt, mert egy Freeroll sokat elvesz...pénzes alapon szerintem a legjobbak, legalábbis személyes tapasztalatból: Unibet, Poker Heaven, Full Tilt. Későbbiekben is ezekben szeretnék játszani, vagy ha valami összejön Freeroll-ból, akkor ott.
És a különbség: igen, a Freeroll eleje nagyban arról szól, hogy mindenki minden szedett-vedett lappal allin megy preflop, aztán lesz, ami lesz. Egy ismerősöm találóan fogalmazott: már az elején betolom, aztán ha kiesek, inkább az elején, nehogy 3 óra játék után essek ki, mikor még ott sem fizet...
De már nyertem én is Freeroll-t, egyet, meg számos fizető helyet értem el, de hát valóban, több órát pár dollárért, hát nem az igazi. Inkább CG, megfontoltan.
És Pokerstars: igen, sok a reg, meg érdekes is ott minden, nekem sem kedvenc!Üdv:
Hunork
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest