Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Ez is jogos, azt hiszem. Minden nézőpont kérdése. Én mindig megpróbálom eladni még jó árban a régit, így lett nekem "csak" 19k ez a kártya, viszont 3 év garival!! Ez is szempont, legalábbis nálam. (amúgy az nagyon durva, hogy a boltomban most 4ezerrel többe kerül, mint augusztusban...pedig a VGA gyárak nem áztak el...
)
-
Hunork
veterán
Ómájgád!
Nem vártam, hogy hasra ess, én írtam valamit, az elején felvázoltam, hogy mi célból, nem vagyok újságíró, tehát otthoni környezet, blabla, nem ismétlem magam... És senki nem gátol meg abban, hogy te is írjál, hidd el!
De ha a logikádat követjük, akkor senki ne vegyen videokártyát, ami keveset fogyaszt, pláne 18 ezernél többért, még AMD-t se, pedig azokat tolják rendesen mindenhol...
(amúgy, ha okosan vásárol az ember, akkor soha nem lesz 30-33 ezer, mert én is eladtam a régit, 12k volt a bevétel, a kiadás nálam azt jelentette, hogy 19k volt az 550Ti ára...én sosem a bruttó árat nézem, mert minden vga cserénél volt egy bevétel, amennyiért a régit eladtam...)
-
Hunork
veterán
Hát azért szerintem ne biztassunk már senkit, hogy egy 180W feletti fogyasztású kártyát vegyen...
, amit max DX10 alatt tud használni...
Remélem, vicceltél!
Na, most még egyszer: leírtam minden tulajdonságát és gyengeségét a kártyának! Ha nem így van, akkor sajnálom, az olvasás felületes volt.
És: arra voltam kíváncsi, hogy ez a kártya, amely a 30k körüli kategóriában van, és amely ebben az elnyomott-kifosztott-szétb@szott országban élő átlagembernek a max, amit megengedhet (nem a kártya, hanem az ár!), ez a VGA mire képes egy 1920x1080 felbontás alatt, milyen kompromisszumokat kell kötni, ha kell...capisci?És azért próbáltam a szokványos tesztektől elrugaszkodni, és kicsi hangulatot és humort is belevinni, mert már sok embernek unalmas, ha folyton azt kell olvasnia, hogy az ügyeletes leggyorsabb, vagy második leggyorsabb VGA (ára 50 ezertől a csillagos égig, forintban értendő...
) hogyan muzsikál egy i5, i7 rendszer alatt egy LED TV-n...
Mert ezek nem a köznép gépei, grafikus meghajtói...
És ezekből a tesztekből mit sem tud meg a kevés pénzügyi lehetőséggel rendelkező vásárló a saját "vga-viszonyairól".
Korábbi írásaimban is kitértem, és ettől nem vagyok hajlandó elállni, én mindig az átlag-magyar nevében fogok írni, akik lakást tartanak fent, gyereket nevelnek, de szeretnének hódolni kedvenc hobbijuknak...hai capito?
-
Hunork
veterán
Vicces, ahogy egymást toljátok...
Nagyon gyenge... szegény átlag-magyar, akinek még ez sem jut, mit mondjon?
Még tök szerencse, hogy alkalmazott vagyok, és átlagot keresek, biztos nem érezném magam jól...
Amúgy itt egy kis angol nyelv, mert minek magyarul, úgysem számít..."Between those two cards, go with whichever is cheaper (usually the 5770). The thing is, there's almost no difference in performance between them. The GTX 550Ti and Radeon HD 5770 are very close, barely 2% difference between them overall. Both are capable of playing mainstream games like Call of Duty aand Crysis 2 at 1920x1080. But for tougher games like Metro 2033, original Crysis etc you'd want something stronger that will give you higher fps."
2%
Ha valaki ennél többet hoz a HD5770 (ami ugyebár HD6770 is...), az csak i5, i7 vagy másik oldalról fogalmam sincs rendszerrel teszi... -
Hunork
veterán
Üdv!
Crisys 2, Rage, Doom 3, STALKER esetében be volt kapcsolva! Amúgy nagyon játékfüggő a kérdés, mert míg OpenGL alatt sokkal jobban esik szét a kép, ha nincs bekapcsolva, DXD3D alatt nem annyira, lásd a többit, és ez most megint szubjektív, de nem csúszik szét a kép.Mikor látom, hogy zavaró, akkor természetesen bekapcsolom, lásd fenti játékok, ilyenkor persze fps veszteség lép fel, de ezt le kell nyelni.
Megjegyzés: a játéktesztek készítői sem kapcsolják be amúgy, mert különben nem lennének olyan extra fps eredmények, mivel a Vsync alapvetően ad egy max értéket, az meg nem mutatna jól egy brutál kártyán sem... -
Hunork
veterán
Üdv!
A konfigom produkál 1920x1080-ban fix 30fps-t! Tuti.A tesztben látható beállításokkal persze!
Hidd el, utálnám magam, ha nem az igazságot írtam meg.
Ezért is mellékeltem minden játék videobeállítását, és ezek szerintem untig elegendőek egy 21,5"-os monitorhoz...(de ez az én véleményem, írtam is, hogy ez szubjektív!)
-
Recon666
Közösségépítő
E8400 tól, csak magasabb szintű lehet a 4 magos azonos sémiképp, akkor nem lenne értelme a plussz 2 magnak, amúgy egyértelműen jobban megy egy 4 magos procin egy GTX550ti vagy GTX460 szintű kártya, 2 magot nem fog helyettesíteni, az sem ha tuningolsz, főleg, nem egy régi E8400, még ha I3 lenne, az más tészta.
-
Recon666
Közösségépítő
A streamprocesszorok számára nem lehet alapozni a teljesítményt, abba beleszól 1-2 dolog még, órajelek, chip felépítése stb.., ha meg a bf3 nem megy 30fps-el egy E6600-on, akkor azon nem kell csodálkozni, az még a GTS450 sem hajtja már ki, nemhogy ezt.
aram01: Még mindig jobb volt az enyémnél, nem tudom, hogy tudták ennyire eltolni a hűtésüket anno ennyire, ezért hullanak annyira manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mire is elég a GF116 chip otthon, játékok alatt?
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest