Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Ha jól emlékszem gimis éveimre (fizika tagozaton érettségiztem), akkor amikor meglátogattuk a Szegedi egyetem fizika tanszékét mi is játszottunk folyékony nitrogénnal sőt még a kezünkre is locsoltunk, DE csak a felületére ügyelve hogy ne legyen hely amiben megrekedhetne. És a kezeim még megvannak. Persze Fizika tanárom és az ottani fizika prof/adjunktus felügyeletével volt ez. Jó móka volt, nade a rózsa amit belemártottunk, na az kő kemény lett, szét is törtük kalapáccsal.
Szép tuning eredmény, amd proci + nvidia kari az én favorit-om is. Sajna új lapokkal már nem lehet hogy nvidia chip is van
. Mostani lapomban biza még az van: Athlon II +nforce +geforce 
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Mostani lapomban biza még az van: Athlon II +nforce +geforce