- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Annyira azért nem csúnya ...

Tipikus MSI design!
Azért nem lenne rossz, ha itt lenne az asztalomon egy ilyen, de nagyon örülnék, ha majd a karácsonyfa alatt lenne masnival átkötve ...

-
GIJoe
addikt
DDR3ast mááár

-
Geönczy
aktív tag
Szívesen látnék a tigris platform csúcsából egy gépet.
Egy vérbeli "gamer" gép mondjuk valami szép Asus tálalásban vad lenne. -
Solten
őstag
Na végre, előre tájger...!

-
z00li
senior tag
Szerintem rendben van a készülék, nekem legalábbis tetszik!

-
Móci
addikt
Elég ronda szegény, de legalább a belseje az modern legalább.
-
HarapósKutya
tag
Jajj de csúf!

-
marcias
őstag
Ne feledd, hogy ma már notebookokban nincsen ennél kisebb felbontás. Ez az alap. Az 1280x800 az még 16:10-es képarányú, olyat már új gépekbe nem (igazán) tesznek.
Egyébként a gép belseje teljesen okésnak tűnik, azért egy teljesítménytesztet megnéznék belőle. Ezt a belsőt képzelném el egy 13-14-es gépben, és rendben is vagyunk.
-
Devid_81
félisten
Belso az erdekes lesz...kulso no comment

-
nevo
aktív tag
150-en környékén lenne, még be is újítanék egyre

-
Ste
addikt
Nagy noti, nagy súly. Nem ultrahordozható kategória. A kijelző felbontása pedig szerintem tökéletes ehhez a vga-hoz. Nem a legújabb és nem is az 1-2 éves játékok lesznek itt terítéken natív felbontáson. Az újabb játékoknál pedig nem sokat számítana hogy 1366 vagy 1280 a kijelző felbontása
-
8nemesis8
veterán
Szerintem a VGAhoz mérten nagy a felbontás, ha esetleg valaki még játszani is szeretne rajta natívban.
Külsőn nem megnyerő, szerintem a mai világban alapkövetelmény egy feltétlen átlagos külső.Utóbbi időben eléggé sok gyártó adott a designra így ha lépésben akar maradni....
Illetve szerintem picit nehéz is. -
BloodRay
veterán
Végre valami friss AMD-s laptop.
Külsője sajnos tényleg elég ingerszegény. -
torma99
aktív tag
180-200 körül lesz felszereltségtől függően?
Egyébként jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest