Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
ati2
őstag
"E ciginek ha az általad támadott dohány lobby mellé állna, mert kicsit nagyobb befolyással bír mint egy "e cigi klub". nem marketing, ez tény. Amúgy meg van rá esély, mert mennek a felvásárlások már. Ez van."
Komolyan milyen világban élsz, ezt elhiszed?
A felvásárlások 100%-ban piac szerzésre, az adott termék, vagy konkurencia megszüntetésére mennek ki!
Elég ha csak a magyar cigi piacot nézed ott is ez volt, pl helikon, a szofi épp hogy túlélte.Ha tényleg olyan korrektek lennének a dohány cégek, akkor tisztességes játszanának, új üzemeket hoznának létre és licencelnék az aromákat, vagy használnák a sajátjaikat amit a dohányhoz kevernek...
Abban az egyben igazad van, hogy nagyobb a befolyásuk (pénzük).
-
ati2
őstag
Vegyél egy [Dark vapure] aromát EO-ról, azzal minden szar liquid-et el lehet szívni, az egyik leganalógosabb cucc. Tömény is a legtöbb ízt elnyomja.
-
ati2
őstag
Semmi köze a lötty eredetéhez, az összes full VG cucc odakozmál nagyon gyorsan a nagy slukkoktól, mert nem kap elég utánpótlást a szál.
Egyes aromák is hajlamosak jobban ráégni, az USA-Liquid -ből is volt ami rásült gyorsan, a többség meg nem (70/30 VG/PG aránnyal). És prémium minőség volt, amíg ki nem nyírták, főleg az eredeti dohány kivonatos cuccaik...
-
ati2
őstag
"Nekem a cikk pontjaiból ez sütött. Ennyi volt a bajom. És azt merészeltem mondani, hogy ami ennyire szép, az nem biztos, hogy 100%-ig igaz."
Akkor nézd meg a médiában szereplő cikkeket is újra, amik a mérgező és hasonló dolgokról írnak, és tedd fel magadnak ugyanezeket a kérdéseket. További szép napot!
-
ati2
őstag
Senki nem mondta, hogy csak jó oldalai vannak az e-ciginek
A cikk csak arról szól, hogy kevésbé káros, mint a hagyományos.
És mellette nem lesz senki büdös. Egészségesebbek lesznek tőle az emberek, mint az analóggal.
Ez egy alternatíva a még dohányzóknak, és emiatt járatják le a médiában a kieső adó és gyógyszer-, dohányipari bevételek miatt.Mit nem lehet ezen érteni?
Nem értem ez téged miért zavar ennyire? -
ati2
őstag
Hát én végig mosolyogtam életem első cigijét annyira jól esett. Soha nem köhögtetett meg 24 év alatt...
A mai napig jól esik, ha megkínálnak időnként analóggal...Nekem inkább az e-cigire volt nehéz átállni, 3 éve kezdtem először, de akkor nem vált be az akkori cuccokkal. A liquid pedig az egyik legjobb volt, amit épp nemrég nyírtak ki az amcsi dohánygyártók.
Ellenben a kávét a mai napig fintorral iszom
-
ati2
őstag
Akkor rendesen bedőltél te is a TV-s propagandának, most is minőségi a cucc, amit itthon veszel a hazai forgalmazóktól. Vagy akármelyik külföldi nagy gyártótól.
Miért is félnek az emberek tőle? Próbálták? Bárki meghalt, vagy megsérült az e-cigitől? Tán csak nem sokat nézik a híradó nevezetű horror mesefilmet?
SZABÁLYOZÁS = ADÓBEVÉTEL, ennyi
-
ati2
őstag
Hát pedig az állam nyírta ki az analóg cigit a magas adókkal, és hogy nem lehet lassan már sehol rágyújtani.
Ha kicsit előrelátóbbak lettek volna, rögtön ráugrottak volna az e-liquid piacra, mert ez hozná a jövőben a pénzt.
Igaz kevesebbet, de az analóg ki fog nyiffani 10 éven belül.
Mindenkinek jobb lett volna, ha megteszik időben... -
ati2
őstag
válasz TazLeacher #24 üzenetére
Jaja
-
ati2
őstag
Hát azért nem elhanyagolható dolog, hogy nem lesz kátrány a tüdődben, és a véredből eltűnik a CO és visszaáll a normális O2 szint, amitől a sejtek sokkal jobban működnek. Kevésbé alakul ki a szervezetedben energia hiány. És akkor még a rengeteg karcinogén anyagról nem is beszéltem, ami az égés közben keletkezik.
Igen a függőség nagy valószínűséggel megmarad, de akkor is csak töredéke a károsító hatása, a hagyományoshoz képest.
Szerinted nem érdemlik meg a dohányosok, hogy egészségesebben éljenek?
Vagy a környezetükben élőknél ne legyenek kitéve a passzív dohányzásnak?
Vagy csak ne legyenek büdösek?De pl a víznek és a napfénynek is van farmalógiai hatása, ugyanis bármelyiket vonod meg a kettő közül meghalsz sokkal hamarabb, mint a tervezett. Szóval mindenki függő, maximum nem tudsz róla
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest