Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Ha lenne rendes játéktámogatás Linux alatt, akkor szerintem nagyon sokan dobbantanának Windows-ról. Személy szerint én nemrég kezdtem el ismerkedni Linux Mint-tel, és igen csak pozitív élményeim vannak. 2-3 hete telepítettem újra a lap-topomon a Win 7-et (i5 proci, 4 Gb RAM, Geeforce 555 videókari, szóval nem egy szar gép), de már most is érezhető lassulások vannak, mondjuk a Lunix Mint-hez képest, amin a dolgok vaj-simán mennek.
És én ezt kezdem megunni a Windows-ban. A Windows a PC-s világ Androidja. Rakhatsz alá akármilyen hardvert, egy idő után akkor is meg-megtorpan. Ami egyébként nem vészes, szóval tarthatjátok szőrszálhasogatásnak is, de ott az ellenpélda, a Linux Mint, ami meg totál simán megy... Egy egyszerűbb UI-val (Xfce) néha úgy érzem, hogy előbb megnyílnak az ablakok, minthogy befejeztem volna az ikonra kattintást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest