- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
Azt már nem bírná el a piac. Egyébként nekem nem lenne bajom a monopol helyzetben lévő intellel, ha nem ilyen gusztustalan módon érte volna el, főleg, amikor konkrétan rosszabb volt a P4, mint az ATHLON XP és az A64. Egyszer pl. volt nálam egy A64 3500+-os CPU-val szerelt gép, és meglepően olyan gyors volt, mint egy 2 magos inteles gép. Gyorsan boot-olt és működött. Legalábbis ez volt az érzésem. A Core2duo-ig le voltak maradva, és mindnkeit agyon fizettek, hogy ne adjon el AMD-vel gépet, akit csak tudtak. Ez szomorú. Erről van is egy video a neten, és a kezdetekről.
Most meg kiderült eza aSpectre és Meltdown sebezhetőség is... Tehát sokáig csalással volt gyorsabb az intel.
Ez is szomorú.
Ha nem így lett volna, akkor megértem. Akkor legyen monopol helyzetben, és csináljon nagy hasznot. A lassabb fejlődés a felhsaználóknak is jobb, mert értékállóbbak az eszközeik.
Egyéként ehhez iszonyatos tőkére lenne szükség, mert a gyártás, még ha bérgyártás is történik, nem olcsó mulatság. A tervezés sem. Ma már nagyon bonyolult megtervezni egy processzort, és 28-14 nm-eken már nem tuják lemásolni. Ez a 386-486-os korszakig még működött.
Utána már túl bonyolulttá váltak a processzorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest