- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thálicsku
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm a segitséget,csak sajnos az én tudásom ezt megcsinálni kevés, ráadásul a német sem az erősségem. De ebben lett volna segitségem, mivel a bátyám kint él elég régóta és valamelyest ért is hozzá.
De a lényeg: Mivel az utp kábelen nem sikerült a kapcsolat, csináltam egy próbát.
Egy rj45-usb átalakitón keresztül kötöttem a fritzet szgépre.
És csoda történt, betudtam lépni a boxba, bár megjegyzem nagy mázlim volt, hogy a belépés nem volt jelszóval védve.
Először is csináltam egy gyári visszaállitást, utána beállitottam az internetet és már müködött is.Nem hittem volna, hogy lesz belőle valami, de mivel elsősorban az antennavezeték miatt adtam érte 300 kemény ft-t, igy utólag ugy gondolom nem volt rossz üzlet.
Mégegyszer köszi a segitséget!
A linkeket azért elmentettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a Rainbow Six Siege X
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest