- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Részben csatlakozik a témához a kérdésem. Van egy FritzBox 7390-es router, 2 vezetékes telefon van rákötve a házon belül. Kaptam egy Fritz!X ISDN cuccot. Jól értem, hogy ha ezt a Fritzbox S0 portjára kötöm, akkor kapok még +2 analóg vonalat a 7390-esre? (Sajnos az adaptere nincs meg az ISDN doboznak, azt még szereznem kell) -
garga01
őstag
Érdekes, hogy a telefonnal megy a fritzbox-al meg nem. Esetleg messze van a központ, hosszú a kábel? Esetleg az jutott eszembe, hogy a vonal és a fritzbox közé betenni egy "erősítő" jellegű cuccot, hátha az a gond neki. Nem tudom van-e ilyen, de pl. a üzenetrögzítők és faxok ilyen felfűzhető eszközök, lehet azok erősítenek a jelen.
-
Jann
újonc
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Kipróbáltam egy másik hálózaton is (Digi) és ott egyből működött.
Úgy tűnik, hogy az általam használt telefonhálózattal van valami.
Mintha a telefonhálózat csörgetési jelzését nem észlelné a Fritz!box.
Pedig állítólag szabványos. Ha jól tudom egy régebbi Siemens analóg alközpont végzi a kapcsolásokat.
Olvastam, hogy a csengetési jel frekvenciája 25Hz vagy 50Hz lehet:
https://avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7170/wissensdatenbank/publication/show/1129_Klingelspannung-an-analogen-Nebenstellen-der-FRITZ-Box/
Nem találtam a Fritz!boxon erre beállítási lehetőségeket.
Bekapcsoltam, hogy telnettel elérhessem a konfigurációs fájlokat. De itt meg nem tudom, hogy mit keressek.
Valakinek van ötlete? -
garga01
őstag
Ha kábelezés jó, akkor:
Telefonie->
RufnummernItt adj hozzá egy újat, Anschluss: Festnetz (vezetékes), számod beírod neki, nekem 06...formában van. Utána ezt választod majd ki a többi beállításnál.
Telefonie->Eigene Rufnummern
Festnetz
Festnetz aktiv ->pipa legyen
Ausgehende rufnummer->legyen kiválasztva saját vezetékes számTelefonie->Telefoniegeräte
Itt a FON1 és FON2-nél ceruza gomb:
Ausgehende anrufe (kimenő hívások): itt kiválasztod a korábban beállított nevűt
Ankommende Anrufe (bejövő hívások): auf alle Rufnummern reagieren (minden számot fogadjon)Ha kell Y kábel DSL és telefon bekötésre, írj tudok csinálni, szívesen küldök egyet.
-
petoth
csendes tag
Szia,
A PSTN vonaladat be kell kötni a DSL portba, ami ugyan UTP port nagyságú, de a közepébe szépen bepattintod a telefonkábelt. Az nem tölti ki a teljes UTP portot, de az nem gond...attól még működik. Tehát a PSTN vonalad ezen a porton megy a be a routerbe.
Magát a telefont/telefonokat a TEL1 és/vagy TEL2 portokba kötöd. De gondolom az utóbbit biztos így csináltad.
Ha ADSL/VDSL-en jön a net, akkor Y kábel kellhet.
https://www.dsl-forum.de/threads/19436-fritzbox-7170-analogport-fax-tele-problem
https://www.inter-comp.pl/?strona=opis_produktu&id=711
-
Jann
újonc
Sziasztok!
Én most szereztem be használtam egy ilyen Fritz!box 7170-est.
A PSTN hálózathoz kötöttem a fórumban is ajánlott adapter kábel segítségével.
Kötöttem rá egy vezetékes telefont is a FON1-re, amellyel tudok hívni a PSTN hálózatba.
Viszont hiába próbáltam átirányítást állítani erre a telefonra, a PSTN hálózat felöl érkező hívásokat nem tudom fogadni. Már próbáltam a legújabb német és angol firmwaret is.
Tudna valaki segíteni, hogy milyen beállítást kell ehhez végrehajtani?
A nyilvános telefonhálózat felöl érkező hívásokat szeretném fogadni valamelyik belső telefonon.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
garga01
őstag
válasz
biga-csiga #366 üzenetére
Lan1-en lehet hozzá kötni külső routert, így lehet optikai gpon-al is használni, telefon is megy y kábellel.
Viszont én pont fele ennyiért vettem nem rég dobozosan minden tartozékkal. -
biga-csiga
csendes tag
Van 1 Fritzbox 7390 eladó. Akit érdekel katt:
https://hardverapro.hu/apro/fritzbox_7390_2/hsz_1-200.html -
garga01
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a T-s speedportot egy Fritzbox-ra. Szereztem egy 7390-es típust, tudja a VDSL-t, sikerült is beállítani a netet a 32-es VLAN id-t megadva. A telefonra van valamilyen megoldás? Annyit találtam a neten, hogy mi a regisztráló szerver címe és a saját usernevem,de persze jelszó az nincs meg. Nem lehet kikérni sehogyan a tré-től, h adják meg? Azért se kellene az ő cuccuk, mert így akkor csak 1 eszköz lenne ami mindent intéz nem 2 adapter...
Az ADSL-es időkben ez jól működött, akkor egy másik Fritzbox volt beépített adsl modemmel, csak utána muszáj volt váltani mert mindenkinek digitális telefont kell használni.Csodás, csak nem hiányzott ez a hulladék zte eszköz...
-
nTom
aktív tag
A fritzekben hogy van a tűzfal? Megpróbálom a szolgáltatói hgw helyett elsődlegessé tenni a 7390-et.
A telekomosban van firewall menü, bekapcsolom vagy nem, gyenge vagy erős, de a fritz német menüjében nehezen igazodom el. Esetleg alapból van, és a portforwad segítségével tudom szabályozni a ráakasztott eszközök elérését?
Van vpn is benne, na ez most azért van hogy a fritz szoftverekkel biztonságosan elérjem bárhonnan a boxot, vagy lehet általánosan is használni, hogy minden kimenő adat vpn-en keresztül menjen? -
Plucas
csendes tag
Sziasztok! Egy hete kötötték be a DIGI 1000 csomagot (net+tv+telefon). Behúzták az optikát, erre jött egy kütyü ami leválasztja az optikáról a TV-t, az megy koax -on tovább a TV k -hez. Az optika tovább (zöld csatikon) a DIGI modem/router (ONT) kütyübe, ezen van két port (1000 és 100 mbps), és egy RJ11 ajzat a telefonvonal kimenetnek. Tegnap kértem, hogy állítsák a routerüket (ONT) "Brigde" módba, nem kérdeztek (telefonos ügyfélszolgálat), és kb. 2 perc múlva már nem is volt net
Ezt a kütyüt nem lehet kihagyni (kivenni) az optika és a telefonvonal miatt.
Az 1000 -res portjára csatlakoztattam az FB 7390 -s LAN1 portját, nem volt egyszerű, de sikerült beállítani a PPPoE kapcsolatot. Most az FB építi el a kapcsolatot a központtal, a WIFI megy 2,4 és 5 GHz is. Maradt 3 db 1 Ghz port az FB-n amire kábelen csatlakoztatom a laptop/PC -ket, ill. a TV okosító boxot.A telefon vonalat kellene még valahogy bekötni az FB-be, és akkor teljes lenne a boldogság. Fricu kollegát már megkerestem PÜ-ben, remélem tud segíteni.
Az FB -t még a nyáron vettem piacon a lomisoktól, de a dobozban még az "Y" kábel is benne volt, tökéletesen működik.
Érdekes, hogy a DIGI nem kérdezett, és szó nélkül lekapcsolta a készülékét "buta" üzemmódba.Nem érdekelte őket, hogy saját készüléket akarok-e használni. Kábelről simán megy a 700/320 le/feltöltés. A WIFI is tolja a laptopomon 300 mbps kapcsolatot. Az előző Invitel kapcsolatomhoz képest (30 mbps, IPTV) ez már királyság -
nTom
aktív tag
olvasom a telekomos fórumot is, vannak akik a saját rúterüket szeretnék használni. Van rá megoldás, DE csak ha nincs iptv az előfizetésben. És talán az sem mindegy, a szolgáltató milyen típusú rútert adott kezdetekkor.
Mivel nekem még van néhány hónapom a hűségből, amint lejár, az iptv-t nem hosszabbítom, és kérem a Telekomtól hogy a routert tegyék "bridzs" módba. Ha ez sikerül, akkor a saját routerem lesz a fő egység, és mivel ez kapja meg az ip-t, olyan funkciókat tudok majd használni, amit most nem. Nagyon kíváncsian várom, mit sikerül majd összehozni. -
Fricu
tag
Én a 6490-re írtam.
A kábeles netet adó cégek eddig nem engedték a saját modemet, a tcom se. Ha most változtattak, örülj neki, de kötve hiszem.
Én is használtam FB routert a tcom modem mögül, azzal nem volt gond. A net maga volt sz@r, ezért kellett váltani.
Nyomták feljebb és feljebb a csomagokat (1M, 5M, aztán 10M), de ha gond volt és panaszkodtam, gyorsan kiderült, hogy a garantált csak 1M. Legutóbb ugyanazon az érpáron már 25-öt ígértek, de mikor rákérdeztem kiderült, hogy annak is csak 1M a garantáltja. Csendesen megkérdeztem, hogy akkor miért nem kínálnak 100-at vagy nem is: 500-at? Hát nem mindegy? Ha úgy is csak akkor reklamálhatok, ha 1 alá esik? Erre azt mondták, hogy ne komolytalankodjak. Mire én: Az a komolytalan ahogy maguk ezt meg akarják etetni a néppel! -
nTom
aktív tag
telekomosként, egy cisco mögött van a fritz. Fél éven belül lejár a hűség, akkor ki akarom próbálni hogy a ciscot "bridge" módba rakatom, (ha van iptv, akkor nem kérhető a hűségidőben) így állítólag a fritz kilát a netre és használhatom azokat a funciókat amiket most nem tudok
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Én épp most debrandingeltem a 6490 kdg t. mostmár avm ként jelentkezik be.
Mostmár FRITZ!OS 6.87 - A legfrissebb firmware wan rajta, és minden funkciot tud amit a nem szolgáltato fuggok.
Nagyon brutál volt amig sikerult. nem viccelek.ezt kell végigcsinálni.
[link]egy nagy bánatom van ez nem tudja a PPPOE-t. most kerhetem a szolgáltatot, hogy router modba kapcsolja az ONT-t
Egyébként brutál ez a 6490. 2G RAM. 2 proci. 1 ARM és egy intel Atom proci van benne.
70- 85 EURO a német helyi ebayen. ebay-kleinanzeigen.de/ -
Fricu
tag
válasz
carlitoska #356 üzenetére
sehogy, próbáltam
-
carlitoska
csendes tag
Sziasztok,
Vateráztam egy 6490-est, amit csak a a szolgáltató tud frissíteni, és most 6.31-es kdg firmware-n áll. Tudja valaki, hogyan lehetne avm szoftvert rárakni? Onnantól a VOIP, DVB-C funkciók nem lennének korlátozva és a firmware frissítések is érkezhetnének.
Van ötletetek?
Köszi,
Árpi -
biga-csiga
csendes tag
Nekem úgy tűnik hamarosan eladósorba kerül a routerem Fritzbox 7390.
Ha valakit érdekel, szóljon. -
Fricu
tag
Szia
az APP-ot használó telefont fel kell venni a 7390 telefonkészülék-listájára, LAN/WLAN csatlakozással.
Ha ez megtörtént az adatok szerkesztésénél be kell állítani, hogy melyik vonalat használja kifelé (pl. a Voip-os számot vagy a vezetékest) és azt, hogy minden csörgésre reagáljon-e vagy csak az egyik vonalon bejövőkre. -
nTom
aktív tag
erre is rájöttem.
viszont a fritzappfon a mobilon nem megfelelően akar működni
vezetékesről tudom hívni a mobilt - mobilról tudom hívni a vezetékest
de a mobilon levő appról, ha próbálom, "a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható" szöveget hallom. Tehát valamit biztos hívna, csak nem jó számot.
-
nTom
aktív tag
huhh, eddig tartott, működik, aktív a vezetékes teló.
el lehet menteni valahol a beállításokat a boxon? Ha valami reset lenne, ne kelljen ennyit görcsölnöm megint
-
nTom
aktív tag
hoppá, a vezetékes számot tudom hívni, ez okés
viszont kifelé nem működik. Még. -
nTom
aktív tag
Az rj11-es kábel simán bedugva a dsl/tel csatlakozóba (belemegy, csak keskenyebb) nem jó? Máshol van benne a vezeték mint a rj45-ben?
Van a szekrényben egy régi 7240-es fritz, de nem rémlik hogy átalakítóval használtam volna a telefon részét. -
Fricu
tag
Azért nem megy, mert a DSL/tel csatlakozóban együtt van, de külön lábakon a dsl és a telefon bemenet.
A normál dsl-es lakásba egy vezetékpáron érkezik a kettő, a beérkezésnél egy szűrővel szétválasztják és ez a kétszer két drót megy a routerbe - igaz, egy csatlakozón, de külön külön.
Erre való a 7390-hez adott "Y kábel". Az Y alsó szára (DSL/TEL) megy a routerbe, a felső két szár (DSL) és (TEL) megy a Splitterbe.
Ha neked máshonnan van a net és a tel (egy külső modemből), akkor a DSL/TEL csatlakozóba csak a telefon megy, a másik ág maradjon üresen. A LAN1-be meg megy a kész net a modemből.
Ha nincs ilyen csatlakozód a 7390-hez akkor tudok adni, 1000Ft + posta, de nem ördöngös dolog, csinálhatsz is, a neten megtalálod a bekötését. -
nTom
aktív tag
elakadtam a 7390-es beüzemelésében
itthon telekomos kábeltv/internet/tv van, erre van bekötve a fritz. Két nap után végre működik a net, wifi rajta, de a vezetékes telefon az istennek sem megy.
Telefon kábelt bedugtam a dsl/tel lukba, az analóg telefont pedig a Fon1-be.vezetékes vonalnál mit, hogy kell beállítani, az istennek sem működik a telefon, ha próbálkozom a hívásokkal, mindig foglalt jelzést hallok
a "status" pötty nem akar zöld lenni
-
Fricu
tag
válasz
szonyigyula #343 üzenetére
A mobil alatt DECT (vezeték nélküli) -re gondolsz?
Írj privit, hogy segíthessek.
üdv -
szonyigyula
csendes tag
sziasztok
segítséget kérnék fritzbox 7390 témában, telefon részével van gondom! Mobil telefonokat használok hozzá, kifelé tudok hívni, de a bejövő hívásokat nem érzékeli a box, a bejövö vonal analóg és 1 adsl modemből érkezik a box telefon bemenetére! Sajnos nincs hagyományos készülékem így nem tudom a vonalat tesztelni! -
Fricu
tag
Miben más az, mint más szolgáltatóé?
A bejövő vonalat a FB DSL/TEL bemenetére (a UCP modemből), a kimenetre a készüléket - ha drótos - ha DECT még az se kell.
Aztán vagy a beállító segéd vagy manuálisan a beállítod a telefont és a saját számot és kész.
Ha konkrét kérdés van, írj privátot.
üdv -
comodo
csendes tag
UPC telefont sikerült már valakinek beüzemelni fritz!boxon?Ha igen tudna segíteni?
-
JEEMBO
aktív tag
Esetleg, ha ez nem elég, körül lehet nézni alternatív irányban is...:
https://wiki.openwrt.org/toh/avm/fritz.box.wlan.7170 -
JEEMBO
aktív tag
Gondolom amúgy az nem kérdés, hogy a legfrissebb FW van-e rajta?:
https://download.avm.de/fritz.box/fritzbox.fon_wlan_7170/firmware/ -
RudyD
tag
Üdv!
Ha van opció akkor komolyan elgondolkodnék a szolgáltatóváltáson ilyen esetben.
Érdemes megnézni h tényleg kell-e a reboot, vagy elég a wan oldalt le majd felcsatlakoztatni.
Van elég szép számmal mókolási lehetőség is, de ahhoz érdemes lenne tudni hogy mit kompatibilizáltak el ezek a jóemberek.dsl amúgy?
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom olvassa-e valaki ezt a fórumot, de megpróbálom: telepítettem egy 7170-es frotzboxot úgy 6 éve, ami 5 évig gond nélkül működött, távolról el tudtam érni, ez fontos volt a voip beállítások miatt. Aztán a helyi rádiós internet szolgáltató csavart valamit, és az összes fritzbox azon a hálózaton, csak kliens módban hajlandó működni. Ha a fritzbox router módban van, akkor 1-2 nap működés után a net kiesik, és csak újraindítva működik tovább. A helyi szolgáltató azt mondja, a fritzbox "nem kompatibils" a hálózatukkal, elé kell kötni egy TP-Linket. Másképp ezt nem lehet megoldani? -
csixy
addikt
Érdekes megfigyelés. Ha a rukerneltoollal gyógyítandó vasat már a rokernel tool sem találja, akkor ha a PC hálókártyájából jövő UTP kábelt egy akármilyen áram alá helyezett router LAN lukába dogom és a másik LAN lukából viszem a másik UTP kábelt a gyógyítandó box LAN lukába, akkor valahogy bekapcsolódik a gyógyítandó box LAN portja, a rokernel tool azt hiszi hogy minden okés és végül el lehet rajta indítani az uploadot,nem jelez hibát és gyógyul a box.
Ennek mi a tudományos magyarázata?
Lehet, hogy a router LAN portjai helyett egy switch is megfelelő lenne erre a célra?
-
Atomantiii
addikt
Van feleslegben egy 7570-esem ha valakit érdekelne írjon rám.
-
Poloska2
csendes tag
Rossz hir ! nem is fog a magyar t-comnal a többit nem tudom. Napokig jatszottam vele AVM-mel Berlinben kommunikaltam-> nem megy T-commal mert nem tud csatlakozni. Az egyetlen az, hogy a T-Com möge logatsz egy 7290, 7390, 7490-est az megy! Mas nem En is szmoru vagyok, de ha tud valaki jobbat szivesen hallgatom
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Egy 6340-es fritzem van. Koaxon jön hozzánk a net, 75 ohm-os kábelen. Nos, a fritz jelez valami motorola eszközt, odáig eljut szépen, de akármeddig pásztázza a frekvenciatartományt csak nem tud csatlakozni. A hálózaton dinamikus ip-vel szórják a netet. Ebben van valakinek ötlete, tapasztalata? Előre is köszönöm!
-
Fricu
tag
Hali
használ valaki Fritz!Box Fon App-ot iphone 4s-en FB routerrel (7390)?
Bejövő hívások csengenek, de kimenő hívást nem lehet indítani, foglaltságba megy 1-2 mp után.
Tabletről - androidos app- megy be-ki.
A vezetékes vonalat használnám otthon az iphone-on, ha menne.
Az AVM beállítási ajánlója szerint minden ok.
Ötleteket szívesen fogadnék. -
thálicsku
csendes tag
Sziasztok!
Egy 7170-s box voip beállitásához kérek segitséget.
Lefogyott az egyenlegem a browsercallsról és váltottam a stuntcallsra de hivás nem akar kimenni az analóg telefonról. Wifiről minden rendben, küldi a számot és minőség is elfogadható.
A tárcsahang a foglalt jelzéshez hasonló.
Nemigen tudok már mit állitani, hogy müködjön.
Előre is kösz a segitséget. -
RudyD
tag
A gugli áldja meg kendteket!
http://superuser.com/questions/350980/how-to-reset-a-fritzbox-dsl-router-to-factory-settings
Azt írja h kézzel be kell állítani egy madzagos ip -t valamelyik gépnek a 169.254.1.x alhálóból (természetesen ne az 1-est és ne a dedikáltat.)
Aztán router kihúz, vár, bedug, kicsit vár és lám:
http://169.254.1.1.
Van ott olyan h jelszó helyreállítás és egyéb finomságok.
Nekem szépen bejött. Sajnos nem ez az egyetlen ami ezt a 'kvázistandardfentartott' címet használja ilyen admin célokra, ha valaknek furi hálózati gondjai lennének ezzel.Egy ubi nevű rémséges vezetéknélküli távrádiósba sikerült véletlen belebotlanom csak ezzel a címmel!
-
Zbenici
újonc
Sziasztok!!Fritz box 7170 wifim van.Sajnos elfelejtettem a jelszavam,és újjat kellene csinálni,viszont kellene ennek a márkának a gyári fix konfiguracios IP címe..megtudná nekem vki mondani mi az a szám!! Köszi
-
brian1974
tag
válasz
Atomantiii #316 üzenetére
mi az a splitter?
-
brian1974
tag
válasz
Atomantiii #309 üzenetére
Szóval van valami tipped, hogy hogy lehet a nethez kötött telefonvonalat a routeren életre kelteni? Nekem 7390-es van és DigiTV-s a net...
-
törölt tag
Sziasztok!
Félig-meddig ide tartozik, hiszen egy FRITZ!Box 7170-es routert üzemeltem be általános célokra és VOIP telefonáláshoz. Bemásolom alább a hozzászólásomat, hátha valaki tud segíteni ebben a témában!
"Sikerült odáig eljutnom a router (FRITZ!Box 7170) beállításokkal, hogy tudok kimenő hívásokat intézni. Bejövő hívásaim egyáltalán nincsenek! Lehet csörgetni az adott számot, de a készülék nem cseng ki. A neten mindenfelé azt olvastam, hogy portot kell nyitni a routerben, elképzelhető, hogy ez megoldaná a gondomat?
Milyen portot nyissak a SIP-nek?"
Köszi előre is!
-
petoth
csendes tag
Fritzbox 7390 eladó. (31000 Ft.) Akit érdekel, írjon privátot.
-
Fricu
tag
válasz
biga-csiga #310 üzenetére
5-7 körül.
Én 7-ért árulom - mikor van - , de nem lehet meglőni.
Van amikor könyörögnek érte, van mikor a kutyának sem kell. -
biga-csiga
csendes tag
Hamarosan eladóvá válik egy FRITZ!Box 7170 routerom. Hibátlan működés évek óta.
Mennyiért tudnám eladni? -
Fritzi:)
újonc
Szevasztok,
Tudnátok segíteni, van Telekom dsl előfizetés+telefon.
Le szertném cserélni a Telekomos routeremet és vettem egy Fritzbox 7490-t.Közvetlenül a Fritzbe dugva a bejövő kábelt az internetet sikerült VLAN ID32 segítségével életre lehelnem, viszont a megélévő telefon előfizetést még nem, egyszerüen nem boldogulok vele.
Tuda valaki ebben segíteni nek, köszi előre is
Előre is köszönöm!
-
lak20
csendes tag
Egy kicsit eltávolodva az eredeti témától FritzBox 7390-essel van gondom.
Olcsón lehet venni az ebayen és először saját részre -némi szöszölés után-, hála részben ennek a fórumnak, sikerült működésre bírni.
Ugyanezt akartam eljátszani szüleimnél .. de ott nem megy. A különbség: náluk digitális a telefonvonal, VDSL kapcsolat. A kapcsolatot észleli, de PPPoE időtúllépés miatt nem tud csatlakozni. (1. gond)Több óra kínlódás után a T-Home üsz közölte, hogy csak saját eszközt engednek a netre és akárhogy is verem magam a VOIP jelszavát nem tudják megadni. OK. A FB routerként megy, tehát a LAN1-et WAN porttá alakítva osztja tovább a netet - ezzel még nem sokat nyertem. A lényeg ugyanis a telefon lenne, amit ugye a modem leszed az adatforgalomból. Hogyan tudám ezt a telefont átvinni a Boxra? (2. gond)
Lehet, hogy naív vagyok, de arra gondoltam, hogy a modem telefoncsatlakozójáról az Y-kábel megfelelő ágával átviszem a FB DSL csatlakozójára - nyilván csak 2 pin él majd. Elsőre nem megy. Miért?
Vajon, ha egy külön felefonvonalról hoznám a telefont, úgy működne?
És még egy kérdés: A modembe splitteren keresztül megy a jel. Ha a telefon kimenet üres, (gyakran?) nem megy. ???
(Hogy miért kavarok? Eredetileg volt 2 telefonvonal, rajta egy 2->8 központ, majdnem minden helyiségben volt telefon. A net szépen bekavart, kettévált a rendszer. A Fritzbox egy vonalról is tudna kezelni akár 8 telefont - 2 analóg + 6 DECT vonalat, meg ugye mobilról is használható. Szóval a telefon bekötése szinte fontosabb, mint a neté.)
-
futár
senior tag
7170-et akartam írni.
-
futár
senior tag
üdv mindenkinek!
71710-m van, vettem egy MT-F telefont hozzá. De alapban a 7170 nem tudja a DECT funkciót. Van rá valamilyen mod firmware esetleg? Nem igazán szívesen cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged