- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
Mért kell kiforgatni a szavaimat? Nem írtam sehol hogy nem lehet jóra törekedni... Épp ellenkezőleg! Éppen ezért mondtam hogy hiába veszel egy szobába 2 milliós hangfalat, az is tud (főleg az árához képest) szarul szólni ha berakod egy random nappaliba random elhelyezéssel, ha szar a hely akusztikája... Nincs tökéletes szoba, mindegyiken javítani kell a lehetőségekhez képest. Ezzel kellene kezdeni, hogy pl KÖNYÖRGÖM egy (főleg hátrafele nyíló reflexes hangfalat) NE a csupasz fal elé 5 centire helyezzük már el mert olyat belerondít a hangzásba (hanghullám-visszaverődés-ne soroljam...) hogy csuda... vagy ha már igen akkor vmi csillapítás kéne a falra... mint ezen a netről lopott képen... Nem nagy dolog mégis sokat jelent a hangzásban... ilyenekkel senki sem foglalkozik csak az erősítővel meg a kábelekkel...
Pedig ezeked a dolgokat meg lehet igen ízlésesen is oldani egy lakásban is...Azt sem írtam SEHOL hogy egy gyenge cuccon semmi nem szól jól... nem tudom hogy ezt honnan vetted... bár az hogy "jó" eleve egy másik kérdés... kinek mi a jó... és mennyire...
Megjegyezném: nekem nincs csilivili rendszerem, 100 e ft alatti cuccaim vannak van, ebből van 5 különböző a lakásban... hifi, 2.1, stereo, 5.1... mind 100 e ft alatti... de a room-korrekció és a megfelelő hangfal elhelyezés sokat jelent, marha sokat..., általában nem elég az hogy leba**om a mélyet a sarokba azt jóvan...
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Igazából baromság ez az egész mert semennyi pénzből nem lehet olyan hangosítást összehozni amin MINDEN zene és minden film tökéletesen (egyenlően) jól szól. Még a legjobb studióhangfalak sem egyformák, pedig az lenne a lényeg hogy egy studio hangfalon MINDEN zene tökéletesen szóljon... de nem... egyik szám ezen, a másik meg azon a studión szól jobban... Ezzel együtt kell élni... Otthoni 'házi' motyóknál meg még csúnyább a helyzet... Amúgy meg a szoba akusztikáján múlik a nangzás 50 százaléka... vehet valaki 2 millióért is hangfalat ha rossz a hely akusztikája...
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Szerintem SOKKAL jobban jártál volna ha veszel egy használt Logitech Z5500-at... (Szerintem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az új hangrendszerem bemutatója sok mulatságos aprósággal, avagy a kis kínaiak mit el tudnak cseszni...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest