Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Azzal indítottál, hogy "Igazából baromság ez az egész mert semennyi pénzből nem lehet olyan hangosítást összehozni amin MINDEN zene és minden film tökéletesen (egyenlően) jól szól."
Erre reagáltam, hogy attól, hogy nem tökéletes, még szólhat jól, tetszhet a tulajának, érdemes a jó minőségre költeni. Mi ebben a kiforgatás? A hozzászólásod másik fele foglalkozott a szoba akusztikájával, amiben igazad is van, felesleges volt CSUPA NAGYBETŰS kiemeléssel megmagyaráznod nekem. Mondjuk lehet mások okulnak belőle.
"bár az hogy "jó" eleve egy másik kérdés... kinek mi a jó... és mennyire..."
Pont ezt mondom én is, ezért sem csak a tankönyvi tökéletesség lehet a cél. Sokkal inkább a szórakoztatás.
A jóra való törekvésbe beletartozik, hogy a hifi egy rendszer, ami olyan szinten van, mint a leggyengébb láncszeme. És ebbe természetesen beletartozik a szoba akusztikája is. Éppen ezért a 2 milliós rendszert nem is szokás "random elhelyezni".
"ilyenekkel senki sem foglalkozik csak az erősítővel meg a kábelekkel..."
Ezt honnan veszed? Az akusztikai panelek egy szint felett alapvető dolgok, én is próbálgatom, jelenleg "tojástartó szivaccsal". Tökéletes akusztikájú szoba (amit egyébként hifizésen kívül másra is használ az ember) nem létezik, nyilván törekedni kell a dolgok javítására.
"Azt sem írtam SEHOL hogy egy gyenge cuccon semmi nem szól jól... nem tudom hogy ezt honnan vetted... "
Nem mondtam, hogy mondtad, ez az én véleményem volt.
Engem nem kell győzködnöd a hangfalak elhelyezésének fontosságával. Létfontosságú az egymástól való és a faltól való távolságuk is, a sub elhelyezése pedig a sok próbálgatást és türelmet igényel. Nem könnyű feladat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az új hangrendszerem bemutatója sok mulatságos aprósággal, avagy a kis kínaiak mit el tudnak cseszni...
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok