Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulanjoe
tag
Én eddig vistán és xp-n FTP szervernek a Serv-U FTP szerver-t illetve az Ability FTP szerver-t használtam...az ability valamivel egyszerűbb, viszont nem annyira ingyenes...viszont fut service módban, azaz a háttérben, nem kell egyfeszt néznem az ikonját az óra mellet, és mindig és bárhonnan elérem a gépem.
És hogy ne kelljen az ip címem megjegyezzem, itt van a No-IP amin ha regisztrálsz ad ingyenesen egy domain nevet, nekem például hasonló van: szerverem.myftp.org. Ezt asszem könyebb megjegyezni. Ugyanakkor ha folyton változó ip címed van, van egy kis kliens programjuk, amit ha feltelepítesz, folyton közli a központtal a friss ip címed, és mindig nagy lesz az öröm é bódottá!
Router konfigról nagyon nem tudok mit mondani, elvileg ftp-nek nem is kell külön portot nyitni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest