Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hidd el, sokkal többet próbálkoztam azzal a kártyával, mint amennyi időt átlagosan eltöltök egy tesztalannyal. Újraflasheltem a BIOS-át, hátha "bányász BIOS" van rajta, és amiatt lassú, de nem segített. Kipróbáltam többféle drivert is (amit egyébként nem szoktam, mert minden kártyát ugyanazzal a driverrel mérek), de az sem hatotta meg. Szétszedni és újrapasztázni nem akartam, mert kölcsönkapott kártya volt, de egyébként nem melegedett túl, szóval az sem lehetett a gondja. Stabilan működött, képhibák és fagyások nélkül, csak éppen lassú volt. Elkönyveltem, hogy ez ennyit tud, és visszaadtam a kártyát a tulajdonosának. Ha lett volna lehetőségem másik 5500XT-t szerezni, akkor csináltam volna egy összehasonlító mérést, de nem tudtam mástól kölcsön kérni, használtan meg épp olyan áron mentek, hogy a pofám leszakadt, annyiért nem voltam hajlandó csak a kontrollmérések miatt vásárolni egyet. Szóval maradt így. Minden cikkemben szokott lenni 1 vagy 2 kártya, ami az elvárások alatt teljesít. Itt ez lett az.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest