- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
katt777 #1013 üzenetére
Ez a szétnyújtás nekem is szemet szúrt, sőt ami engem még nagyon zavar, hogy induláskor kiírja minden előtt bal felül 3-5 másodpercre milyen VGA, milyen bios stb, AMD nem csinál ilyet. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert ha beállítom, hogy force 8xAA, akkor a játékok 100%ban szarnak rá, ha alapból nincs benne beállítások között, ugyanez van V-sync-el, beállítom, de ignorálja minden teljesen, ha nem állítom be játékban külön, viszont azt hiszem AC2-ben okozott textúra hibákat és egyéb nyalánkságokat, ha force 8xAA volt beállítva, meg 16xAAF, úgyhogy jah, ezek szarok.
Battlefield meg nem Vram defekt, mert más játékban nem csinálja, és más is írta, hogy van ilyen baja, külföldi fórumokon dettó.
Viszont valszeg a gigabyte kártyával volt valami bajod, mert Sapphire 4890OC-vel, 150/200on stabilon fut 2 éve már lassan. De biost sose matattam, mert ha valami baja lenne, gariztatásnál még baj is lehet belőle, így csak ATT.
Ami nekem nagyon nem tetszik, a 4890OC-be, hogy DDR5 memória miatt, ha memória órajele változik egyet ugrik a kép -.- és ez májusi driverek óta még rosszabb, mert eddig ha 150/200->150/200ba váltottam (leellenőriztem, hogy 2Dbe van e hotkeyyel) akkor nem történt semmi, és tudtam hogy 2D-ben volt (1 java-s progi miatt felváltott 3Dbe néha -.-), május óta viszont 150/200->15/200 valójában 150/200->900/1000->150/200, így memória váltás miatt ugrik a kép.
GTX570 alól viszont hiányolom ATT-t, mert ami van hozzá az MSI afterburner, hát finoman szólva is túlcsicsázott, de kevés.
Sajna tökéletes kártyával még nem találkoztam, talán a kövi széria, addig használatra marad 4890oc nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest