Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz katt777 #1013 üzenetére

Ez a szétnyújtás nekem is szemet szúrt, sőt ami engem még nagyon zavar, hogy induláskor kiírja minden előtt bal felül 3-5 másodpercre milyen VGA, milyen bios stb, AMD nem csinál ilyet. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert ha beállítom, hogy force 8xAA, akkor a játékok 100%ban szarnak rá, ha alapból nincs benne beállítások között, ugyanez van V-sync-el, beállítom, de ignorálja minden teljesen, ha nem állítom be játékban külön, viszont azt hiszem AC2-ben okozott textúra hibákat és egyéb nyalánkságokat, ha force 8xAA volt beállítva, meg 16xAAF, úgyhogy jah, ezek szarok. :D

Battlefield meg nem Vram defekt, mert más játékban nem csinálja, és más is írta, hogy van ilyen baja, külföldi fórumokon dettó.

Viszont valszeg a gigabyte kártyával volt valami bajod, mert Sapphire 4890OC-vel, 150/200on stabilon fut 2 éve már lassan. De biost sose matattam, mert ha valami baja lenne, gariztatásnál még baj is lehet belőle, így csak ATT.

Ami nekem nagyon nem tetszik, a 4890OC-be, hogy DDR5 memória miatt, ha memória órajele változik egyet ugrik a kép -.- és ez májusi driverek óta még rosszabb, mert eddig ha 150/200->150/200ba váltottam (leellenőriztem, hogy 2Dbe van e hotkeyyel) akkor nem történt semmi, és tudtam hogy 2D-ben volt (1 java-s progi miatt felváltott 3Dbe néha -.-), május óta viszont 150/200->15/200 valójában 150/200->900/1000->150/200, így memória váltás miatt ugrik a kép.

GTX570 alól viszont hiányolom ATT-t, mert ami van hozzá az MSI afterburner, hát finoman szólva is túlcsicsázott, de kevés.

Sajna tökéletes kártyával még nem találkoztam, talán a kövi széria, addig használatra marad 4890oc nekem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés