Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BullZeye #1009 üzenetére

Nincs Fable2-m, és ismerősömnek sem. Arról előzetesben tudok nyilatkozni, hogy a Dirt2 motoros játékok kivételével (ezeknél 70-100% között mozgott, tehát még itt is volt haszna) minden DX11 gama szinte mindenütt 100%-on volt a GPU-kihasználtságom (akár már alapon járó procival és VGA-val is), de még a F1 2010 is 30FPS fölött futott Full HD-ben, maximális grafikával. Emellett a DX10-esek, illetve a DX9-esek jó része alatt sem volt CPU limitem. Mindezt 20% GPU és 17% VRAM tuninggal! Call of Pripyat pl. 40FPS teljes és maximális DX11-ben, Full HD-ben. ;] Metro 2033 sajna belassult 21-23FPS-re is mindent beállítást maximálva. :((( A legtöbb játéknak egyébként még mindig inkább CPU-tuning kell, mint extra magok (kivéve Dirt2 engine).
    A teszt kirakására még várnom kell, mert nem tudom elérni a tesztoldalam, valami jelszó-gáz van. Egyébiránt van a régebbi játékokhoz egy -20%-os, csökkentett feszes profilom, úgyhogy egész kellemesen elvagyok a csöndes, hűvös kis VGA-mmal.

olbaidhun: Most, hogy van végre netem itthon jó fél év után, látom, hogy sima GTX560OC-m van, nem is ti-m. Bakker. Most mit csináljak? Alacsonyabbak a gyári órajelei (900 helyett 830MHz)! Mondjuk a GPU viszi az 1GHz-et (RAM-ok 2300-at), szóval annyira talán nem kell aggódnom miatta, ráadásul nem is emeltem maximumra a feszt. :U (A legérzékenyebb alkalmazásokkal is megnéztem.)

Bali27: Ha azt akarod, hogy minden rendben menjen, világosabbra kell zöldülnöd. Majdnem három hónap eltelt, de még mindig bennem van, hogy na, nézem az új drivert, vagy az eheti hotfixet, hogy minden rendben megy-e. :B Még mindig a májusi (asszem) meghajtó van fent, nincs új, és nem is kell. Lényegében egy rakás internet-adatforgalmat is megspóroltam az nV kártyával, ami nem keveset jelent mobilnettel. :C

Új hozzászólás Aktív témák