Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rTyler
csendes tag
válasz
janos666
üzenetére
azt en sem ertettem, h ha mar anyagilag be van hatarolva, miert nem vesz 1 normalisat es aztan melle meg 2-t, ha kell
p2450h... nade ebbol 3?! csak azert, hogy "u, nekem harom monitorom van" szerintem nem erdemes ilyen durva kompromisszumba belemenni
ertem en, h egy u2410 annyiba kerul, mint 3 ebbol a samubol, de csak azert, h captain spock-nak erezzem magam, nem fektetnek ajfinitibe -
gabipaci
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Én meg nem értem, hogy mit nem értesz azon, hogy az egy normális monitor vásárlása nem fér össze az eyefinityvel.
Arról meg nyithatunk vitát, hogy milyenek a monitorok, de én spec biztos nem vennék középre egy másmilyen monitort drágábban, mert nekem nem fekszik a 3 monitoros megoldás kétféle monitorból. Arról nem is szólva, hogy 80%-ban csak a két szélső van használva, elé fordítva a középsőnek. Tehát sok értelme nem lenne.
De ízlések és igények különböznek. Nekem ez így jó!Ja, megvan végre a 60cm-es fiók sin, holnap beszerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest