Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
gabipaci
üzenetére
Nem értem miért nem helytálló kijelentés az Eyefinity-vel kapcsolatban, hogy én inkább egy nomális kijelzőt vennék három trucsmó helyett.
Persze, az szíved joga, hogy te döntsd el hogy neked melyik éri meg. Én csak azt mondtam, hogy szerintem ez így nem éri meg (az Eyefinity, ha nem futja 3 normális monitorra, illetve hogy legalább a középső ne TN legyen, a perifériára persze elég az is... na de középre...).
-
Ha már a pixmania-n jártál, vehettél volna egy fényképezőt is, legalább HD videofelvételi lehetőséggel és meg lenne oldva az erőforrás, meg a fileméret probléma is. Legalábbis szerintem a legtöbben az élményre kiváncsiak, nem feltétlenül az 5*1Mp videóra, amit kezelni sem egyszerű. A VirtualDUB egy jól használható videó konvertáló program, s nem utolsósorban ingyenes. Egyébként grat, szépen néz ki

-
DMG
senior tag
Mi a gondod asztal kezeléssel?
A hétvégén összedobtam egy 2 monitoros eyefinity-t de sajna eszköz hiányában nm lett a legjobb, két 1024x768-as monitor volt beofogva próbaképpen. De nem szerette a crysis a felbontás szóval nem tudotam megnézni mit bír a kis 5750-es zsugám.

Asztal kezelést nagyon nem néztem, de lehet meglesem ha lesz szabad időm, csak kéne valahonann szereznem még egy 1280x1024-es monitort. Aztán jövőre azt hiszem gépet építek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DMG
senior tag
Az érdekelne.
Egyébként fellelhető valahol olyan pár VGA-t magába foglaló teszt a neten ami kimondottan eyefinity-t tesztel 3 monitoron? Mi a belépő szint amivel már érdemes eyefinity-re építeni? felteszem egy 5770 még játékra gyenge ekkora felbontásban, hiába támogat 5 monitort.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)