- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Tomate, Yutani: De, mindjárt neki is ugrok...
Nem azt mondtam, hogy szar. Sztem rögtön azzal kezdtem, hogy remek írás.
Ezt ennél világosabban és tömörebben nem lehet leírni!
És zárójelben jegyeztem meg, csak a zárójel a sietség miatt sajnos lemaradt, hogy úgy lett volna izgalmas, ha Intellel is összehasonlítja. Vagy szerinted nem lett volna az? Az más kérdés, hogy erre nem volt lehetőség. És nem lefikázni akartam a cikket, bárki bármit gondol is.
Amit írtam, az szvsz volt. Legközelebb megpróbálok világosabban fogalmazni, és több érthető magyar mondatban utalni rá, hogy szavaimat nem sértésnek szántam. Így talán majd Ti is megértitek...
Ha több sorban istenítem a cikk íróját, és sok leborulós smile jelet rakok, biztos titeket sem zavart volna a véleményem. Elvégre mindenkitől ezt várjuk, ha egy cikkre reagál...Azt hittem, hogy kritikám építő jellegű, de úgy látszik, tévedtem...
Aki szeretne a kérdésről hosszabban vitázni, megtalál priviben. Végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest