Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
keroatis
tag
-
Lion81
tag
Egy Gigabyte GA MA770 DS3-as alaplapom van benne egy 7750BE procival és végre megkezdtem a tuningot:Amemek Geil Ultra 800 4-4-4-12 1T
Max. 3200Mhz-ig tudtam húzni és teszteltem PCMark05-tel,3DMark06-tal,Everest 4.60-nal és mindet csont nélkül végigvitte de az orthos-nál pár perc után megáll(nem fagy).A rendszer és a játékok is mentek simán(jó volt rá egy órám,de tényleg semmi gond nem volt)
Kérdem én :van a biosban északi meg déli feszültség szabályozásom,annak kell esetleg még fesztivált adni?Én csak a procinak adtam.Gyári hőcsöves AMD 6000+hűtő van rajta .Ha pattintok rá egy Scythe Ninját akkor lehetséges hogy sikerül megoldanom a problémát?
A cél 3200Mhz (x16) en átmenjen az orthos vizsgán(legalább 6 órát bírja)
Ja és ha állítottam a szorzókat akkor a C&Q funkciót elvesztem?
Mert nekem nagyon úgy tünik :-(
Az alaplapom fesz állítása 0.025-ösével történik és 0.100-ig lehet feszelni+
Most alapból 1.275-ön van és 3000mhz-n érdekesen viselkedik az orthos mert egyszer 2.5 óráig bírja utána meg 1ó23p-nél megáll
Esetleg tegyek valami fasza kis chipsethűtőt is a lapra?
Valaki azt mondta hogy 1.4 fölé ne nagyon vigyem mert rövid távon elhalálozhat .Ez igaz?
Tudom hogy a lap nem a legjobb de mit lehetne belőle biztonsággal kihozni?Minden sufnituning megoldás érdekel.
Ja és mi z az ACC amit írtál?És hogy lehet azt auto-ra rakni.Vagy az csak a te alaplapodban volt? -
spln
tag
Akkor ma is tanultam valamit
A write K8-hoz képest így is halvány, persze értem én hogy az osztott L3 miatt write-trough kellett.. hát valamit valamiért.
Viszont érdekes, hogy read és copy nagyon közel van az L3-hoz.
Az a 100G L1 pedig durvavagyis nekem szokatlan és eléggé szemet szúrt
Infora jó lett volna ez a kép a memóriák skálázódását szemléltetni
Köszi a felhomályosítást
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest