- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Azt mondta a MS, hogy régebbi, gyengébb hardvereken is jól fog futni. Attól, hogy kevés netbook fogy, egyrészt még vannak eladások, másrészt még használnak ilyeneket a userek.
Nem mondom, hogy nagyon nagy probléma, mert azt csinál az MS, amit akar, csak ez már a sokadik ellentmondás.
-
törölt tag
Felfogtam. De ez "egy zenelejátszó, egy Skype, letöltések, stb... viszont ott nem az alkalmazás, hanem okosan annak csak egy kicsike (és kis erőforrást igénylő) szelete fut a háttérben így nem fogja feleslegesen a procit és a memóriát..." nekem spec azt jelenti, hogy ugyan még nincs kib.szva, csak azon a minimális erőforráson kívül, amelyik "nyitva" tartja, semmilyen egyéb forrást nem kap. Így nem megy. Ha nem így van, akkor félreértettem. Tudom, régebben is volt erről szó, azért csodálkozám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest