Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
izriot
tag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
"Ajanlom a glukozamint, kalciumot es magneziumot ha egeszsegugyi problemaid vannak az iroasztalnal torteno munkatol, meg neha huzd ki magad"
Kisebb apróságoktól eltekintve semmi bajom, főként mert nem használok érintőkijelzőt W8-al
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Es a sport sem egeszseges ennyi erovel, kerdezz meg egy futot maraton utan milyen faszan erzi a labait... fura fogalmad van a testmozgasrol."
Nem a hivatásos sportra céloztam, miután végig az egészségmegőrzés fényében beszéltem róla, úgy gondoltam nem kell külön kihangsúlyozni...
-
nyunyu
félisten
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Ajanlom a glukozamint, kalciumot es magneziumot ha egeszsegugyi problemaid vannak az iroasztalnal torteno munkatol, meg neha huzd ki magad
Ezeket szedtem 3 evig, de igy sem birta a terdem a joga/body art orakat.
Reumatologus meg csak annyit tudott ra mondani, hogy akkor ne jogazzak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)