Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
üzenetére
Jó pöcökegér semmivel nem rosszabb a touchpadnél, plusz gépeléskor véletlenül sem írhatsz máshová.
En hulyet kapok a Dell D630 pocketol, naponta legalabb 10x felrekattintok vele gepeles kozben, aztan kereshetem, hogy hol a kurzor, mit irtam el a szovegben.

Pedig regen a trackpointot preferaltam a tapipaddal szemben.
-
nyunyu
félisten
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Ajanlom a glukozamint, kalciumot es magneziumot ha egeszsegugyi problemaid vannak az iroasztalnal torteno munkatol, meg neha huzd ki magad
Ezeket szedtem 3 evig, de igy sem birta a terdem a joga/body art orakat.
Reumatologus meg csak annyit tudott ra mondani, hogy akkor ne jogazzak...
-
nyunyu
félisten
Állítólag a kattintás meg ínhüvelygyulladást okoz. Mégsem volt soha.
Egyik kollegamnak a jobb huvelykujja allt be a telefon simogatasatol.
Nezett is a reumatologus, hogy pont forditva feszegetve fajt neki, mint ahogy a klasszikus, egereszestol inhuvelygyulladasnal szokott.
-
nyunyu
félisten
Erintokepernyonek megvan a maga letjogosultsaga olyan munkaknal, ahol varialhato UI kell, de egyszerre nem kattintgatnak sokat.
Pl. ipari folyamatok iranyito pultja, ugyfelhivok, penztargep megoldasok.Minden masra hatekonyabb+kevesbe faraszto az eger.
Az nem az MS hibája hogy szar technológiája van a monitorgyártónak.
Ettermi fogyatekosokat automatizaltam par evig, 12" kepernyoket meg el lehetett viselni, de aztan jottek a nagyobb felbontasu 15"-osok, amikre joval tobb gomb fert ki.
Innentol meg tobbet kellett a kart mozgatni -> sokkal farasztobb lett az egesz napos taperolas.Elkepzelni sem tudom, ki az a marha, aki 32" TVt akar taperolni. (ahogy a marketingesek sugalljak)
Darwin dijat erdemelne. -
nyunyu
félisten
További jelentős változás, hogy a cég mostantól hivatalosan is szoftvereket, eszközöket és szolgáltatásokat kínáló vállalatként definiálja magát, nem csak szoftveresként. A kulcs itt a hivataloson van, ugyanis a Microsoft régóta kínál hardvereket és nagyvállalati szolgáltatásokat is, viszont a jövőben ezekre a területekre sokkal jobban fognak fókuszálni
Utobbi 3-4 evben elegge hanyagoltak a hardveres vonalat, nem nagyon volt epkezlab billzetuk/egeruk.
Sot 2 eve kukaztak a tizeneves technologiat felvonultato "klasszikus" egereiket, csak eppen az oket valto Comfort szeria minden lett, csak nem jo.
Na, nem mintha a Logitech nem ezt csinalna, azok is inkabb a marketingbol elnek, nem az innovaciobol.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi