- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Pedig létező, mert ha rákeresel azt található róla, hogy fontos beállításokat tárol a rendszer rajta, és nagyon nem ajánlott törölni. Hacsak épp nem levélnehezéket készít valaki...
Azt tapasztalom, hogy sajnos nincs egy olyan costum recovery ami minden esetben megfelel. Nekem is két hónapomba került amíg rájöttem, hogy amit használok TWRP bizonyos esetekben hibát okoz. Na, nem azt ajánlottam neked...
A misc hiánya is azt mutatja valami nem egyforma a mobilunkon, pedig esetünkben két azonos mobilról beszélünk. Ajánlott másik recoveryt kipróbálnod. Bár a hibajelenség más volt, végül nekem is az segített, hogy elhatároztam alapos törlést csinálok és kezdek mindent elölről.
A Vendor partíciót most is azt mondom ajánlott törölni. Van egy másik az Asus-Firmware nevű, amit csak kevés ROM módosít. De ezek szerint azon is tárol működési infókat a rendszer. Azért ajánlom ezeket, mert neked most alapvető működési problémád van. És még azért, mert ha valamelyik costum ROM nem is, de a gyári firmware helyreállítja ezeket a partíciókat is. Tehát, ha minden part szakad, csak visszarakod a gyárit és mindent kezdesz elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest