Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
Nekem 9-es van és 13-as is. Mindkettő szinte hibátlan, mindkettővel el tudnám képzelni az életem 7 éven át, ahogy az előző készülékemmel (S7) is elvoltam ennyi ideig. A 13-as valamivel jobb fényképeket csinál, ha ez szempont, 9-es töltését jobban be tudod állítgatni. Más (számomra) érdemi különbséget nem látok. S7 után azért nem S22/S23 lett, mert a Samsungból azért melós volt kitakarítani a bloatware programokat és időszakonként újra meg kellett tenni. 9-esben nincs, 13-asban egy tutorial alapján fél perc volt kikapcsolgatni. (vagy 8 helyen kellett)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt a kompakt méret és a komplett csomag idén is sok csatlakozót, sokoldalú szoftvert, erős hardvert kínál. A melegedés visszafogottabb, a kamera viszont továbbra is középszerű.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spotify
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest