Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Ez mennyire takarja a kijelzőt? Csak a megjelenítő részt, vagy a fekete keretet is takarja a sík részen? Nekem ami üveg volt rajta, az a vastagsága miatt és amiatt, hogy csak a megjelenítő (világító) részt takarta nagyon zavart a szélső gesztus mozdulatoknál.
Szerk:
Közben látom alul írja, hogy az íves képernyőszél miatt kisebb. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... gyorsan ráfordítom a nadrágomra a fényérzékelőt, felemelem és kinyílik ... "
Ez ijesztő, b@ssza meg! Hihetetlen, hogy még mindig itt tart az Asus.
Ilyenkor mindig erősen elbizonytalanodok, hogy most nekem tényleg megérné erre cserélni a 4+ éves P10-em? OK-OK, ez gyorsabb, van 5G meg 6-as wifi ... de a mindennapokban (nem játszok a telefonon) ott van a kis méret, az atombiztos ujjlenyomat olvasó, ami csak nekem old fel. Elkeserítő, hogy sok ember havi fizetését egy ilyen készülék "jár". -
Vencel88
tag
Igen, néztem azt a videót és több videója is van a telefonról, de leginkább csak a kamerát teszteli.
Én is talán gyorsabb merülést tapasztalok, de ahogy írta egy hozzászóló, ez rendeződhet. Majd úgy is csinálni akarok egy gyári visszaállítást, csak még várok egy frissítést, hátha lesz még. -
blackmoto
senior tag
Szia!
Ez pontosan milyen típus? Tudnál küldeni egy fotót a telcsiről? Ha csak fél millimétert nem takar a fekete keret széléből, az már tökéletes. A kameránál van egy köralakú kivágás? Jól értem?Én ma rákérdeztem az etuo.hu-nál, hogy van-e lyukasztott típus azok között amit árulnak, az se baj, ha műanyag fólia, de nemleges válasz jött.
-
Kinek mi jön be. Nekem nincs bajom a miuival, Redmi Note4 új korától megvan, bár jó ideje már csak webrádióként üzemel itthon. Az új, még nem próbált dolgoktól sosem tartottam. A "járt utat a járatlanért el ne hagyd" figyelmeztetés nálam falra hányt borsó volt mindíg. Jobban érdekelnek a kisebb márkák, mint a tömegtermelők, még akkor is, ha igényel némi rugalmasságot. Volt olyan telefonom, aminek a fórumában max 5-en voltunk: ZUK Edge.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt a kompakt méret és a komplett csomag idén is sok csatlakozót, sokoldalú szoftvert, erős hardvert kínál. A melegedés visszafogottabb, a kamera viszont továbbra is középszerű.
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Politika
- SSD kibeszélő
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest